1. Modellek
  2. Technológia
Gyors linkek
  • Intuitív, kiváló digitális megoldások

    A Corolla 12,3” digitális műszeregysége számos funkciót kínál. A kiválasztott médiától a kulcsfontosságú vezetési adatokig mindent képes megjeleníteni, és az elrendezési lehetőségek szempontjából is rendkívül rugalmas, lehetővé téve, hogy a kijelzőt tetszés szerint testreszabhassa – az Ön információi, az Ön igényei szerint. Mindemellett négy különböző téma, a Casual, Smart, Sport és Tough kínál további lehetőséget a személyre szabásra.

10,5” multimédiás érintőképernyő Apple CarPlay rendszerrel

Az új Corolla minden eddiginél könnyebbé teszi, hogy digitális profilja is Önnel tartson minden utazása során. Az Apple CarPlay és az Android Auto gyors csatlakozást és egyszerű, érintéssel történő vezérlést kínál a 10,5” multimédiás érintőképernyőn keresztül. Érintse meg a kívánt funkciót annak gyors és pontos előhívásához, legyen az a navigáció, a telefon kezelése vagy az Apple CarPlay, de használhatja a hangfelismerő rendszert is hívások kezdeményezésére vagy úticélok beállítására.

Folyamatosan fejlődik

A fedélzeti adatkapcsolaton keresztüli vezetéknélküli, online Over-The-Air frissítésekkel a Corolla Hatchback mindig megkaphatja a legújabb technológiát, amint az elérhetővé válik, így pedig folyamatosan fejlődnek digitális képességei. Az új szoftverek egyszerűen telepíthetők, amint elérhetővé válnak, így Ön mindig naprakész lehet a legújabb szolgáltatásokkal.

Minden utazáshoz biztosít zenei aláfestést

A zenének, akárcsak a vezetésnek, megvan a képessége arra, hogy lenyűgözzön. A Toyota és a JBL régóta fennálló együttműködése csodálatos hangzásvilágot teremt a művészet és a tudomány kombinációján keresztül. Mindegyik hangszóró gondosan van elhelyezve a lehető legdrámaibb és leginkább magával ragadó hangélmény érdekében, így gazdagítva minden egyes pillanatot az úton.

Mindig teljesen feltöltve

Mivel az okostelefon az élet szerves részévé vált, így zökkenőmentesnek kell lennie a csatlakozásnak, hogy a Corolla gazdag digitális funkcióinak szerves részévé tudjon válni. Annak érdekében, hogy soha ne kelljen nélkülöznie ezt, a következő generációs, műszerfal alatti rekeszben található vezetéknélküli töltés mindig biztosítja, hogy elérhető legyen.