1. A Toyota felfedezése
  2. Fenntarthatóság
  3. Elkötelezettség
  4. Vegyianyag kezelés
Gyors linkek

Vegyianyag kezelés

A jogszabályoknak megfelelő vállalkozás biztosítása
A REACH és más vegyi anyagokra vonatkozó szabályozásokkal kapcsolatos tevékenységeket üzleti tevékenységünk minden területén alkalmazzuk, beleértve a gyártást, az alkatrészeket és a tartozékokat is. Szándékunk, hogy a biztonságos vegyi anyagok terén világelsővé váljunk.
  • REACH

    A REACH a vegyi anyagok regisztrálásáról, értékeléséről, engedélyezéséről és korlátozásáról szóló európai rendelet. A rendelet 2007-ben lépett hatályba azzal a céllal, hogy biztosítsa a vegyi anyagok biztonságos gyártását, forgalomba hozatalát és használatát. Üzleti partnereinkkel együttműködve biztosítjuk, hogy megértsék és betartsák a REACH szerinti kötelezettségeiket. Az anyagok regisztrálásán kívül más REACH kötelezettségek is lehetnek az általunk használt vagy forgalomba hozott vegyi anyagok típusától és mennyiségétől függően. Ilyen kötelezettségek a következők: kommunikáció az ellátási láncban, bejelentés, engedélyezés és korlátozás.

    A REACH-rendelet 33. cikke kimondja, hogy a vásárlókat tájékoztatni kell a kiemelkedően veszélyes anyagok (SVHC) termékeinkben való jelenlétéről.

Kapcsolat

Kérjük, hogy a REACH-rendelethez kapcsolódó minden kérdést a következő címre küldjön: reach@toyota-europe.com.

 

2022 Toyota - Információ az autóinkban található vegyi anyagokról (SVHC-anyagok)
 

2022 - Információ az autóinkban található vegyi anyagokról (SVHC-anyagok)  
2019 Toyota - Információ az autóinkban található vegyi anyagokról (SVHC-anyagok)
 
2019 Lexus - Információ az autóinkban található vegyi anyagokról (SVHC-anyagok)