1. A Toyota felfedezése
 2. Fenntarthatóság
 3. Társadalom
Gyors linkek

Társadalom

Pozitív társadalmi hatás a partnerekkel közös értéket képviselő tevékenységek révén.
Küldetésünk - Boldogságot termelni mindenkinek - elérése érdekében a város legjobb vállalatává kívánunk válni, javítva mások életét és jólétét. Hisszük, hogy egy egészséges vállalatnak egészséges társadalomra van szüksége - és fordítva.

Megközelítésünk

A Toyota Way 2020 értékeink, az ENSZ fenntartható fejlődési céljai és a szociális jogok európai pillére által vezérelve három prioritásra összpontosítunk:

 • Minőségi foglalkoztatás

  Az alapvető emberi jogokból kiindulva az egészség, a biztonság és a jólét alapvető fontosságú ahhoz, hogy a munkavállalók boldogulni tudjanak, leküzdjék az akadályokat, és boldogságot biztosítsanak mindenki számára. A jólétre vonatkozó teljes körű megközelítésünk a kulcs a magas teljesítmény és az innováció lehetővé tételéhez. Azzal is segítjük a cél és az értelem kialakulását, hogy a munkavállalókat önkéntes közösségi tevékenységbe vonjuk be. Az önkéntesség jót tesz a társadalomnak, a vállalatnak és a munkavállalók jóllétének. A társadalom és a Toyota fejlődésével párhuzamosan a befogadó munkaerőre összpontosítunk, ahol a rugalmas munkaprogramokkal kombinált tovább- és átképzési programok biztosítják a minőségi foglalkoztatást mindenki számára.

 • Sokszínűség, egyenlőség és befogadás

  A sokszínű vállalatok nélkülözhetetlenek. Ezért tűztük ki célul, hogy a munkahelyünkön is tükrözzük a minket körülvevő társadalom sokszínűségét. Olyan programokat dolgozunk ki, amelyek elősegítik ezt a törekvést. Célunk, hogy pozitív hatást gyakoroljunk a társadalomra, miközben arra törekszünk, hogy a jövőben jobb vállalattá váljunk. Ennek egyik példája a "Girls STEM the Future" programunk. Célja a sztereotípiák megtörése azáltal, hogy példaképeket kötünk össze a fiatalokkal. Fejlődési történeteket osztunk meg, valamint példákat a társadalomban és a Toyotánál rejlő karrierlehetőségek széles skálájáról. 

 • Fenntartható innováció

  Fenntartható innovációs stratégiánk középpontjában a munkatársainkban és a társadalomban rejlő lehetőségek felszabadítása áll. A belső innovációt fellendítjük, hogy innovatív mobilitási megoldásokat hozzunk a piacra a mobilitást mindenkinek víziónk megvalósítása érdekében. Kezdeti növekedésük és fejlődésük során támogatjuk azokat az induló vállalkozásokat, amelyek a körforgásos gazdaság, a karbonsemleges vagy teljes körű mobilitási megoldások révén kívánnak hozzájárulni a társadalomhoz. Fejlesztjük kultúránkat a gyorsabb döntéshozatal, az agilis és innovatív csapatmunka előmozdítása érdekében. És együttműködünk partnereinkkel és még szélesebb körben az innováció és a technológiai fejlesztés társadalmi előmozdítása érdekében.