1. A Toyota felfedezése
  2. Európában készült
Gyors linkek

Európában készült

Tudjon meg többet történelmünkről, működésünkről és szélesebb körű európai tevékenységeinkről
Európai tevékenységeink a kontinens minden szegletére kiterjednek. Ide tartoznak a gyártóüzemek, logisztikai központok, értékesítési és marketingvállalkozások, K+F létesítmények, képzési és tervezőközpontok, világszínvonalú motorsport tevékenységek és több ezer helyi márkakereskedés.
  • Lehet, hogy európai történetünk nagyon szerényen indult az 1960-as évek elején, alacsony számú importált járművel, de azóta rengeteget fektettünk abba, hogy Európát az egyik legfontosabb és legélénkebb globális piacunkká tegyük – nem csak az autók értékesítése, hanem a tervezés és a gyártás terén is.
    A legelső Toyota – Toyopet Crown – 1960 nyarán érkezett meg Máltára.
  • Felismertük, hogy az európaiak a legigényesebb és legmagasabb követelményeket támasztó vásárlók közé tartoznak a minőség és a teljesítmény tekintetében, így az itt tanulható és elért dolgok valódi előnyt jelenthetnek számunkra, amikor a világ más részein fejlesztünk járműveket.
    Gyors ugrás a 2016-os Genfi Autószalonra, ahol a Toyota C-HR világpremierjét ünnepeltük, amelyet Európában terveztek és itt is gyártják.

EURÓPAI UTAZÁSUNK

Tudjon meg többet!