1. A Toyota felfedezése
 2. A Toyota Európában
 3. Toyota Connected Europe
Gyors linkek

Toyota Connected Europe

Átalakítjuk a mobilitási élményt az adatok erejének kihasználásával, hogy értéket teremtsünk.
A Toyota Connected Europe az összekapcsolt járműadatokat használja fel arra, hogy intelligens, ügyfélközpontú termékek, megoldások és innovációk révén értéket teremtsen.
 • DINAMIKUS, FIATALOS VÁLLALAT

  A Toyota Connected Europe (TCEU) megváltoztatja a mobilitás élményét. Az adatok erejét kihasználva értéket teremtünk azáltal, hogy átfogó, fenntartható és biztonságorientált technológiai megoldásokat kínálunk, amelyek pozitív hatással vannak a társadalomra. Lehet, hogy fiatal vállalkozás vagyunk, de büszkék vagyunk arra, hogy milyen gyorsan kialakítottunk egy olyan befogadó kultúrát, amely gyorsan alkalmazkodik, ápolja a tehetségeket és keményen dolgozik azért, hogy mindenki megbecsültnek érezze magát. Az különbözteti meg vállalkozásunkat, ahogyan együtt dolgozunk.

 • LONDON TECHNOLÓGIAI KÖZPONTJÁBAN VAGYUNK

  A Toyota Connected Europe székhelye Londonban, Európa technológiai központjában található. Ez hozzáférést biztosít számunkra a nagyszerű tehetségekhez, mivel a környéken magas az adattudósok, mérnökök és szoftverfejlesztők koncentrációja. A 2018-as 4,5 millió fontos kezdeti befektetéssel és három alkalmazottal a TCEU mára 36,5 millió fontos bevételt termel, és mintegy 250 fős csapatot foglalkoztat. Egyedülállóan multidiszciplináris csapattal rendelkezünk, amely a Toyota tapasztalatát ötvözi a mélyreható szoftver- és adatmérnöki tudást vonultat fel.   

 • INNOVATÍV TERMÉKEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK

  A TCEU kezeli a Connected Car Data hálózatot Európában. Ez egyedülálló közelséget és szakértelmet biztosít a csatlakoztatott járműadatok ökoszisztémájához. Olyan termékeket fejlesztünk, mint a MyT és a Lexus Link kísérőalkalmazások. Ezek kiemelkedően zökkenőmentes átmenetet biztosítanak az ügyfelek számára az otthonuk és a járművük között, hogy fokozzák mobilitási élményüket. Szolgáltatásokat és tanácsadást is kínálunk UX design (felhasználói élmény), csatlakoztatott járműadatok kezelése, insights műszeregységek, alkalmazásfejlesztés és még sok más területen!  

 • A TOYOTA ÖKOSZISZTÉMA LÉTFONTOSSÁGÚ FOGASKEREKE

  A Toyota Motor Europe és értékesítési hálózatának stratégiai partnereként termékeink, szolgáltatásaink és meglátásaink a szélesebb Toyota ökoszisztémához is értékes hozzájárulást nyújtanak. A Toyota csoport más európai vállalataihoz, például a Toyota GAZOO Racinghez, a KINTO-hoz és a Toyota biztosítási szolgáltatásokhoz fűződő üzleti kapcsolataink a fogyasztók, a vállalkozások, a kormányok és más érdekelt felek számára értéket teremtenek a csatlakoztatott technológiából. A regionális határokon túlmenően több fronton is együttműködünk globálisan a TCNA-val, a TMCA-val és a TCJP-vel.