1. A Toyota felfedezése
  2. A Toyota Európában
  3. Toyota Europe Design Development (ED²)
  4. Putting personality into the Yaris Cross
Gyors linkek

Személyiséggel ruháztuk fel a Yaris Crosst

Az európai vásárlók igényei szerint.
Az ED2 által Dél-Franciaországban tervezett és Észak-Franciaországban gyártott Yaris Cross tisztán európai, a külső formavilágától kezdve a CMF kialakításáig.

  • Az ED2 már a tervezési koncepció kezdetétől fogva az európai vásárlókat tartotta szem előtt. Valódi ügyfelekkel készítettünk interjúkat, hogy megértsük az életstílusukat, hogy mit szeretnek, mi a napi programjuk, és hogyan érzik jól magukat. A válaszok arra inspiráltak minket, hogy olyan autót tervezzünk, amely tükrözi a személyiségüket: a kifinomultság és az energikusság vibráló kombinációját. 

  • Figyelemre méltó aranymetál fényezése zöld pigmentet tartalmaz, hogy friss, dinamikus hatást érjen el. A négy merész sárvédővel kombinált gyémántalakú karosszériaforma energiát és kifinomultságot sugároz. SUV-ként kiemelkedik a tömegből a nagyobb hasmagasságnak, a nagyszerű egyensúlyt és kiegyensúlyozottságot adó, hangsúlyos vízszintes tengelynek, a nagy négyszögletes kerékjárati íveknek és természetesen a nagy, akár 18" kerekeknek köszönhetően. Megőrzi a Toyota SUV családjának erős DNS-ét, de a dupla trapéz alakú hűtőrács elrendezés jellegzetes és városias megjelenést kölcsönöz neki.

  • A vízszintes hátsó lámpák és a hátsó szélvédő kombinációja egyértelműen a Yarisszal való családi kötelékre utal, ugyanakkor a szélesebb és szögletesebb hátsó ajtó rugalmasabb és nagyobb csomagteret rejt, ami hasznos a mindennapi használatban.