1. Modellek
  2. Konfigurátor

Toyota bZ4XExecutive

Húzza az elforgatáshoz
Frame 3Frame 3
Mélytenger-kék (2MT)

Ajánlott csomagok

Tech
JBL
230 000 Ft
Szűrő

Minden extra

Böngésszen, és válasszon ki néhány extrát autójához...
Megjelenés
Csomag tartalmának megtekintése
Vezetőfigyelő kamera
Biztonságos kiszállást segítő asszisztens
Holttér figyelő (BSM)
Panoráma monitor
Toyota logós tárolózsák gumihoz/kerékhez
34 400 Ft
13 pólusú vonóhorog kábelköteg
141 200 Ft
Utastér
Csomag tartalmának megtekintése
JBL prémium audiorendszer
9 hangszóró
Fejtámla dokkoló egység tablet tartóhoz
18 300 Ft
Univerzális tablet tartó
52 100 Ft
Hamutartó
10 900 Ft
Töltőkábel tárolózsák
26 500 Ft
Készpénzes vásárlás
Összesen
26 440 000 Ft
Összegzés és mentés

Toyota bZ4X, Executive

Elektromos motor e. 150 kW (204 LE)
Egysebességes automata váltó (4X2)
Kiskereskedelmi ár
26 440 000 Ft
Mélytenger-kék (2MT)
Alapfelszereltség
Fekete bőr ülésborítás (szintetikus bőr) (EA20)
Alapfelszereltség
20" könnyűfém keréktárcsák porvédő kupakkal
Alapfelszereltség
Összesen
26 440 000 Ft

Jogi nyilatkozat

Az ajánlat a készlet erejéig érvényes. Kérjük, ellenőrizze a kiválasztott verzió elérhetőségét a hivatalos Toyota márkakereskedésekben. További információ A kiválasztott tartozékok ára nem tartalmazza a beépítés költségét. A Toyota Autó Konfigurátor alkalmazás arra készült, hogy olyan adatokkal lássa el Önt, amelyek a jármű specifikációját és árképzését mutatják. Mindent megtettünk annak érdekében, hogy ezek az adatok összhangban legyenek a jelenlegi kínálatunkban szereplő termékek adataival. Mindazonáltal fenntartjuk a jogot a specifikációk és az árak előzetes figyelmeztetés nélküli megváltoztatására; nem jelezzük külön és nem nyújtunk garanciát az információk időszerűségére, a feltüntetett termékjellemzők elérhetőségére, illetve az Autó Konfigurátor alkalmazás által jelzett árak pontosságára. Hasonlóképpen nem tüntetjük fel semmilyen módon az Autó Konfigurátor alkalmazás által felkínált egyes autók elérhetőségét az egyes piacokon. Az Autó Konfigurátor által bemutatott illusztrációkon szereplő autók opcionális felszereltségeket tartalmazhatnak, amelyek nem képezik részét az autó alapfelszereltségének. Az Ön országára vonatkozó legfrissebb és végleges árakért kérjük, forduljon hivatalos Toyota márkakereskedőjéhez. Mindennemű járműértékesítést a hivatalos Toyota márkakereskedő végez, az általa biztosított, szabványos Értékesítési Feltételekben leírtak szerint.
Az ajánlati ár tájékoztató jellegű, a jelenleg érvényes – az importőr által kiadott - hivatalos árlista, promóciós feltételek, és a jelenlegi EUR/HUF árfolyam figyelembevételével került meghatározásra Jelen ajánlat 435HUF/EUR árfolyamig érvényes. (MNB középárfolyam).
a) A szállító tájékoztatást ad az ajánlatkérő részére, hogy megrendelést követően az eladó jogosult az átadáskori végleges vételárat módosítani abban az esetben, ha az EUR árfolyam a gépjármű megrendelésekor érvényes hivatalos Toyota Central Europe - Hungary termék árlistán feltüntetett EUR/HUF szintet meghaladja.
b) Az ajánlatkérő továbbá tudomásul veszi és elfogadja, hogy a gépjármű folyamatos gyártmányfejlesztése miatt bizonyos formai, szerkezeti és felszereltséget érintő változtatások történhetnek, amelyek okán szintén módosulhat az átadáskori végleges vételár.
Az ajánlat adó tájékoztatja az ajánlatkérőt, hogy amennyiben az átadást megelőzően a szállító által közölt végleges, az a) és b) pont szerint az importőr áremelésének megfelelően megnövekedett vételárat a vevő nem fogadja el, érdekmúlás bizonyítása nélkül elállhat a szerződéstől, azonban kártérítési igényt az eladóval szemben ezen a jogcímen a szállítóval és/vagy az importőrrel szemben nem érvényesíthet, a befizetett előleg visszafizetésre kerül a részére 3 munkanapon belül.
Az árlistán szereplő árakra vonatkozó részletes jogi feltételek és tudnivalók a: www.toyota.hu/jogi/jogi-nyilatkozat oldalon találhatóak.

Készpénzes vásárlás
26 440 000 Ft
Összegzés és mentés

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/BuildAndBuy/hu/hu?path=customize/7fb7f6d1-dbbc-4886-98ea-d1856e3815db/61789005-90db-4721-b967-5c03371b1971&c=be28e5b2-9eb6-4f00-b1f1-2ffece81dc09