1. Modellek
  2. Kapcsolódás

Mindig kapcsolatban, mindig mozgásban

Elképesztő multimédiás rendszerén keresztül a bZ4X a Toyota Smart Connect megoldást használja, hogy valós idejű forgalmi és térképinformációkat biztosítson, valamint megmutassa, hogy melyik parkolóhelyek elérhetők - a rendszer pedig az over-the-air vezeték nélküli frissítéseknek köszönhetően mindig naprakész. Az intelligens vezetőtér biztosítja a folyamatos kapcsolatot autója és okostelefonja között. A vezetés megkönnyítésére tervezett MyT alkalmazás a kapcsolódás új világát nyitja meg okostelefonján.

MyT alkalmazás

Ellenőrizze autója akkumulátorának állapotát, ütemezze be a töltéseket, nézze meg utazási adatait, vagy akár irányítsa távolról a jármű egyes funkcióit.
Tudjon meg többet

Vezeték nélküli töltés

Amellett, hogy tökéletes helyet kínál utazás közben mobiltelefonjának, a vezeték nélküli töltő folyamatosan biztosítja, hogy elérhető legyen. Az átlátszó fedélnek köszönhetően nem marad le egyetlen értesítésről sem.

MyT távirányítású nyitás/zárás

Azzal, hogy letölti a MyT alkalmazást okostelefonjára, slusszkulcs nélkül nyithatja és zárhatja bZ4X modelljét.

Távirányítású légkondicionáló rendszer

Nem számít, hogy mekkora távolság van Ön és autója között, a MyT alkalmazás használatával beállíthatja, hogy milyen hőmérséklet várja Önt az utastérben, amikor indul.