1. Modellek
  2. Formaterv

Egyedi stílus és megjelenés

A Toyota bZ4X egyesíti az elektromos járművek letisztult, modern megjelenését a magabiztos SUV formákkal. A végeredmény egy innovatív elektromos autó, amely amellett, hogy magára vonzza a tekinteteteket, minden körülmények között megállja a helyét.

Kiemelkedő városi formák. Kiemelkedő SUV képességek

A bZ4X ikonikus megjelenést kapott, köszönhetően annak, hogy miközben formái és teljesítménye illeszkedik a városi környezethez, bármikor készen áll a szabadtéri kalandokra is. Az akkumulátoros elektromos bZ4X elegáns, fejlett aerodinamikáját a robusztus SUV megjelenéssel ötvözve felülmúlja az elvárásokat.

  • A kalapács fejének jellegzetes karakterét alapul véve a vékony első fényszórók erőteljes kiállást biztosítanak az autónak.
  • A hosszú tengelytáv előnyeit kihasználó, szépen kialakított sziluetthez a markáns fekete kerékjárati íveknek köszönhetően tud igazi SUV jelleget kifejezni.
  • Az alacsony tetőmagasság hozzájárul a kivételes aerodinamikához azáltal, hogy csökkenti a légellenállást, így rendkívül kifinomult és zavartalan vezetési élményt kínálva.

Sokoldalúságra tervezve

  • Panorámatető

    A panorámatető még stílusosabb megjelenést biztosít, ráadásul növeli az egyébként is szellős és világos urastér térérzetét. Az elektromosan behúzható árnyékolónak köszönhetően az utasok védve vannak a direkt napsugárzás okozta forróságtól.