A Toyota Oktatói program

Egyedi program gépjármű vezető oktatók számára

A Toyota egyedi árkedvezményt biztosít gépjármű vezető oktatók részére.


A Toyota egyedi árkedvezményt biztosít gépjármű vezető oktatók részére oktatói autó vásárlása esetén. Miért válasszon Toyotát? Azon túl, hogy kedvezménnyel vásárolhatja meg autóját vállalkozása számára, a legmegbízhatóbb márkának köszönhetően alacsony fenntartási költségekkel számolhat a teljes üzemeltetési periódus alatt.

Hibrid modelljeink automata váltóval szereltek; mára Magyarországon is egyre nagyobb arányban jelennek meg automata váltós autók, így a gépjárművezető oktatásban is komoly igény mutatkozik az ilyen autókra. Hibrid autóink rendkívül alacsony költségekkel üzemeltethetők.
A Toyota Oktatói program kedvezményei mostantól az ország minden Toyota márkakereskedésében szinte az összes Toyota modellre elérhetők.

Bízunk benne, hogy ennek köszönhetően még több szakember dönt majd termékeink kipróbálása és megvásárlása mellett, így közvetve cégünk is hozzájárulhat a hazai személygépjármű oktatás folyamatos korszerűsítéséhez és hatékonyabbá tételéhez.
Márkakereskedéseinkben jól felkészült értékesítő kollégáink várják az Ön hívását, hogy tesztvezetést egyeztessenek Önnel és megadják legkedvezőbb, személyre szabott ajánlatukat.

/
Toyota C-HR Hybrid 1.8 Comfort Business MY21
Toyota C-HR - Külső nézet


zártvégű lízing számítás

Bruttó listaár: 9 710 000 Ft
Kedvezmény: 1 844 900 Ft
Kedvezményes bruttó ár: 7 865 100 Ft
Kezdő lízingdíj (%): 40%
Kezdő lízingdíj (Ft): 3 175 000 Ft
Finanszírozott összeg: 4 690 100 Ft
Futamidő: 5 év
THM: 5,9%
Lízingdíj: 90 000 Ft/hó

Oktató :: Árlista
Oktató::Online Toyota Autószalon Oktató :: Modell honlapja
/
ÚJ Toyota Yaris 1.5 Hybrid Comfort


zártvégű lízing számítás

Bruttó listaár: 6 630 000 Ft
Kedvezmény: 729 300 Ft
Kedvezményes bruttó ár: 5 900 700 Ft
Kezdő lízingdíj (%): 40%
Kezdő lízingdíj (Ft): 2 355 500 Ft
Finanszírozott összeg: 3 545 200 Ft
Futamidő: 5 év
THM: 5,9%
Lízingdíj: 68 000 Ft/hó

Oktató :: Árlista
Oktató :: Online Toyota Autószalon Oktató :: Modell honlapja
Toyota Yaris - Külső nézet
/
Toyota Corolla SD 1.8 Hybrid Comfort Business MY'21
Toyota Corolla SD - Külső nézet


zártvégű lízing számítás

Bruttó listaár: 8 960 000 Ft
Kedvezmény: 1 433 600 Ft
Kedvezményes bruttó ár: 7 526 400 Ft
Kezdő lízingdíj (%): 40%
Kezdő lízingdíj (Ft): 3 044 500 Ft
Finanszírozott összeg: 4 481 900 Ft
Futamidő: 5 év
THM: 5,9%
Lízingdíj: 86 000 Ft/hó

Taxisok :: Árlista
Taxisok::Online Toyota Autószalon Taxisok :: Modell honlapja

/

*A Toyota Pénzügyi Zrt. üzleti (fogyasztónak nem minősülő) ügyfeleknek szóló, változó kamatozású zártvégű pénzügyi lízing kalkulációja, amely teljes körű casco biztosítás megkötése és teljes futamidő alatti fenntartása esetén érvényes. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembe vételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM értéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A kalkuláció tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek. A Toyota Pénzügyi Zrt. a kondíciók változtatásának és a hitelbírálat jogát fenntartja. A pénzügyi lízing részletes szabályait a vonatkozó szerződéses dokumentumok tartalmazzák. További részletek a toyotahitel.hu oldalon és a Toyota márkakereskedésekben.

A hirdetés nem minősül konkrét ajánlattételnek, annak célja a figyelem felkeltés. A Toyota Central Europe Kft. a kondíciók változtatásának jogát fenntartja. A képeken lévő gépjárművek illusztrációk, a valós megjelenés ettől eltérhet. A tájékoztatás nem teljes körű, további feltételekért és részletekért keresse fel Toyota Márkakereskedését.