1. A Toyota felfedezése
  2. Fenntarthatóság
  3. Elektrifikáció
  4. Plug-in hibrid elektromos járművek
Gyors linkek

Plug-in hibrid elektromos járművek

Valódi EV képességek az öntöltő hibrid hajtás előnyeivel kombinálva.
Plug-in hibrid járműveink az akkumulátoros elektromos hajtást az öntöltő hibrid technológiával kombinálják. A felhasználók élvezhetik a zéró károsanyag-kibocsátású, tisztán elektromos vezetést, ugyanakkor nem kell aggódniuk a hatótávolság miatt a hosszabb utak során sem.
  • A két világ legjobbja

    A Toyota és Lexus plug-in hibrid járművek (PHEV) mindkét világ legjobbját kínálják - valódi EV képességeket és rendkívül hatékony öntöltő hibrid hajtást. Technológiánk HEV családunk minden előnyét biztosítja, de nagyobb teljesítménnyel és nagyobb tisztán elektromos hatótávolsággal. Otthoni áramforrásról vagy nyilvános töltőpontról töltve tisztán EV üzemmódban, zéró károsanyag-kibocsátással és üzemanyag felhasználása nélkül képesek működni. Hosszabb utak során PHEV modelljeink zökkenőmentesen váltanak át a hatékony hibrid benzin-elektromos rendszerre. 

  • Hatékonyság minden vezetési üzemmódban

    Plug-in hibridjeink sok más márkától eltérnek. Amikor PHEV modelljeinknek nagyobb teljesítményre van szükségük, vagy az akkumulátor lemerül, a jármű átvált a Toyota öntöltő hibrid üzemmódjára, így biztosítva a kiemelkedő hatékonyság és az alacsony CO2-kibocsátás megőrzését. A vezető viselkedésétől és vezetési stílusától függően PHEV-ink nagyon alacsony CO2-kibocsátást érhetnek el. Például a RAV4 PHEV modellünk CO2-kibocsátása mindössze 22 g/km, az EV hatótávolsága pedig 75 km.