1. A Toyota felfedezése
 2. Fenntarthatóság
 3. Elektrifikáció
 4. Elektromos akkumulátoros járművek
Gyors linkek

Elektromos akkumulátoros járművek

Akkumulátoros energia a tisztán elektromos meghajtáshoz.
A Toyota akkumulátoros elektromos járművei (BEV) karbonsemlegességi stratégiánk egyik központi elemét jelentik. Ahogy a vállalat zéró kibocsátású járműveinek kínálata bővül, úgy kínálunk majd ügyfeleinknek minden piaci szegmensben elérhető akkumulátoros elektromos modelleket.
 • Az akkumulátoros elektromos járművek gyors bővülése

  2030-ra legalább 30 BEV modellt fogunk kínálni, és várhatóan évente mintegy 3,5 millió BEV-t fogunk eladni világszerte. Európában a BEV kínálatunk 2025-re tíz modellre bővül. A BEV-k teljes széndioxid-csökkentési potenciáljának maximalizálása érdekében a BEV-kkel kapcsolatos elképzelésünk az, hogy mindenki számára fenntartható, elérhető és megfizethető járművek legyenek. Sikerük egyik kritikus tényezője a megújuló zöld energiához hozzáférő, univerzális töltőinfrastruktúra biztosítása lesz az egész régióban.

 • Minden fogyasztói igényt kielégítő BEV modellek

  A hozzáférhető BEV-k azt jelentik, hogy minden szegmensben teljes választékot kínálunk a különböző vásárlói igények kielégítésére. A Lexus Electrified a prémiumpiacon fog versenyezni, míg a Toyota az autópiac legszélesebb rétegeit fogja kiszolgálni. Egyes BEV modelljeinket külön e-TNGA EV platformokon fogjuk gyártani. Ezeket intelligens, rugalmas megoldásnak tervezték, amely lehetővé teszi a különböző járművekhez való használatát, amelyek mindegyike az egyedi vásárlói igények kielégítésére van optimalizálva. Más BEV modellek a több technológiát alkalmazó platformunkra épülnek majd. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy BEV-ket, HEV-ket és PHEV-ket kínáljunk ugyanazon a platformon, és az ügyfelek igényeinek megfelelően változtassuk a hajtásokat.

 • A Toyota BZ márka bemutatása

  A bZ a "beyond Zero" rövidítése, egy új BEV almárka, amely megerősíti a Toyota folyamatos vezető szerepét a környezetvédelem terén. A bZ azt is jelzi, hogy a jövőbeli mobilitás terén a zéró károsanyag-kibocsátáson túlra tekintünk: Ön és a környezet, Ön és az autója, Ön és mások, Ön és a társadalom. Az új bZ almárkánk első modellje a bZ4X SUV. A bZ-t kezdettől fogva különböző szegmensekbe tartozó modellcsaládként terveztük, hogy teljes mértékben megfeleljen az európai ügyfelek igényeinek. A Toyota bZ sorozat fejlesztése a Toyota és a Subaru által közösen kifejlesztett BEV-specifikus platformokon alapul. • Teljesen elektrifikált Lexus

  A Lexus célja, hogy 2030-ra Nyugat-Európában, Észak-Amerikában és Kínában, 2035-re pedig világszerte 100%-ban akkumulátoros elektromos hajtású modelleket kínáljon. Az UX 300e jelentette a Lexus belépését ebbe a szegmensbe. Az akkumulátor-technológia és tartósság terén világszínvonalú hírnevére építve ez az első tisztán elektromos Lexus a luxusautó-gyártó vezető szerepéből profitál az akkumulátor-kezelő rendszerek, a teljesítményvezérlő egységek és az elektromotorok terén. Ahogy BEV kínálata bővül, a Lexus egy következő generációs akkumulátoros elektromos sportautót fog kifejleszteni, amely a Lexus LFA vezetési élményét örökli majd, amit aztán a Lexus többi tisztán elektromos modelljére is kiterjesztünk. • Ügyfélközpontú BEV ökoszisztéma

  Kezdettől fogva arra törekszünk, hogy biztosítjuk a BEV modellek stresszmentes birtoklását, amely a csatlakoztatási és töltési szolgáltatásokkal kapcsolatos valamennyi vásárlói igényt kielégíti. Egy felhasználóbarát e-mobilitási ökoszisztémát fejlesztettünk ki, hogy az egyszerűség és a kényelem mellett a legjobb ügyfélélményt nyújtsuk. Egyablakos megoldást kínálunk, amely magában foglalhatja a karbantartást, a biztosítást, a csatlakoztatott szolgáltatásokat, az otthoni vagy irodai fali töltőket és az országúti segélyszolgálatot.