1. A Toyota felfedezése
 2. A Toyota Európában
 3. Történelmünk Európában
 4. A 2020-as évek és a jövő
Gyors linkek

A 2020-as évek és a jövő

Hogyan nézhet ki a jövő?
Célunk, hogy a mobilitást mindenki számára elérhetővé tegyük, arra a meggyőződésünkre építve, hogy mindenkinek meg kell adni a korlátozások nélküli mozgás szabadságát. Továbbra is az ügyfelek igényeihez igazítjuk a mobilitást, és segítünk az embereknek, hogy tisztább, biztonságosabb, kevésbé stresszes és összekapcsolt életet élhessenek.
 • A KARBONSEMLEGESSÉG FELÉ VEZETŐ ÚT

  A következő évtizedben és a jövőben azt szeretnénk, ha minden ügyfelünknek lehetősége lenne arra, hogy azonnal csökkentse széndioxid-kibocsátását. Ezért ajánlunk számos lehetőséget az elektrifikált hajtásláncok széles választékával. A praktikus és megfizethető zéró károsanyag-kibocsátású járműveink növekvő száma számos fronton fogja előmozdítani az elektrifikációt. Ezen túlmenően a multitechnológiás megközelítésünk melletti folyamatos elkötelezettségünk olyan erőfeszítésekkel párosul, amelyek a technológiák egész portfóliójának kifejlesztésére irányulnak, hogy elérjük a karbonsemlegességre vonatkozó célunkat, beleértve a gyártási, logisztikai és értékesítési hálózatunkat is. 

 • SOKKAL TÖBB, MINT EGY AUTÓGYÁR

  Az autógyártó cégből mobilitási vállalattá válásunk során az örökségünket alakító alapvető értékekre építünk, és továbbra is új utakat teremtünk ügyfeleink mozgatására és összekapcsolására. 2020 elején elindítottuk a KINTO-t. Ennek az elkötelezett, egységes mobilitási márkának a végső célja, hogy releváns és elérhető mobilitási termékeket és szolgáltatásokat nyújtson minden ember számára, biztosítva, hogy senki se maradjon le. 2021-ben az összes mobilitási szolgáltatás a KINTO Europe-hoz költözik, amelynek székhelye Kölnben, Németországban található. Ez olyan szolgáltatásokat felügyel, mint az autóelőfizetések, az autómegosztás, a telekocsi-közösségek és a multimodális megoldások.


 • A jövő mobilitási társadalma

  A technológiai forradalom a csatlakozás, önvezetés, megosztás és elektrifikáció (CASE) terén felgyorsul. Az autók egyre inkább összekapcsolódnak a közösségekkel és az emberek életével. A 2020-as tokiói olimpiai és paralimpiai játékokon a közösséggel összehangoltan integráltuk a mobilitást és az információt az akkumulátoros elektromos e-Palette segítségével. 2021-ben elindítottuk Woven City projektünket, hogy valós környezetben mutassuk be az automatizált vezetés, a mobilitás, mint szolgáltatás, a személyes mobilitás és az élvonalbeli mesterséges intelligenciával kapcsolatos technológiákat. Más szóval a Toyota folytatja a jövő mobilitási társadalmának megvalósítását. 


 • A hidrogénhullám meglovaglása

  Továbbra is elkötelezettek vagyunk amellett, hogy az autókon túlmenően továbbfejlesszük hidrogéntechnológiánkat a CO2-csökkentés és a karbonsemlegesség elérése érdekében. Hiszünk abban, hogy a hidrogén a CO2-csökkentés egyik legfontosabb építőköve. Ezért üzemanyagcella-technológiánkat könnyen használható modulokban tettük elérhetővé partnereink számára. 2022-ben megkezdtük második generációs üzemanyagcella moduljaink európai gyártását csapatunk által, a Toyota Motor Europe brüsszeli, Zaventemben található kutatási és fejlesztési létesítményében.

A 2020-AS ÉVEK EURÓPÁBAN