Haszongépjárművek

Megdolgoznak az Ön bizalmáért

Az üzlet kulcsa a bizalom

A Toyota haszongépjárműveket arra terveztük, hogy a legegyedibb igényeknek is megfeleljenek, így Ön magabiztosan végezhesse el mindennapi feladatait. Ismerje meg különleges autóinkat, amelyek munkára termettek – éppen ezért megbízhatók, gazdaságosak és számtalan okos megoldást kínálnak.

1.

Megbízhatóság a Toyota garanciájával 

Toyota Hilux

2.

Fejlett technológia, ami megkönnyíti az életét 

Toyota Belső

3.

Dinamikus és takarékosmotorok 

Toyota Hilux

4.

Intelligens megoldásokaz Ön munkájához 

Toyota Proace

Modellválaszték

Toyota Hilux

Új Hilux

A minden terepet legyűrő, megállíthatatlan autó legújabb változata még több stílust, erőt, teret és kényelmet kínál. Erőteljes, megbízható motorjaival és modern technológiáival a Hilux bárhová elviszi Önt – és vissza is hozza, méghozzá teljes biztonságban.
Előnyök A legkelendőbb pickup Új 2,8 literes, 204 lóerős D-4D motor Vontatható tömeg: akár 3,5 tonna
Toyota PROACE

PROACE

Egy áruszállító, ami minden feladatra megfelel. A 8 különféle karosszériaváltozatban választható PROACE modellt többféle hátsó- és oldalajtó-konfigurációval rendelheti meg, és a raktér kihasználásához számtalan opciót rendelhet. És ezzel még csupán néhány előnyt említettünk.
Előnyök:‎ PRO Garancia – 1 millió kilométerre Smart Cargo: intelligens megoldások, amelyek révén hosszabb tárgyakat is szállíthat A raktér mérete: 5,8-6,6 m3 Smart Cargo-val
Toyota PROACE Verso

PROACE
Verso

Kényelmes utazás Önnek, utasainak és munkatársainak. A PROACE Verso egy sokoldalú kisáruszállító, amely a legaktívabb sofőrök igényeit is tökéletesen kielégíti.
Előnyök Intelligens és innovatív technológia Az Ön igényeihez kialakított tér Az Ön biztonságáról gondoskodó rendszerek‎:‎
PCS, RSA, LDA, ACC, AHB
Toyota PROACE CITY

PROACE CITY VAN

Sokoldalúság, kétféle karosszéria-hosszúság, minden igényt kiszolgáló dízel- és benzinmotorok teljes kínálata, bőséges alapfelszereltség és a kategória legkedvezőbb garanciája – mert az üzlet alapja a bizalom. Íme az Ön legjobban teljesítő munkatársa!
Előnyök PRO Garancia – 250 000 kilométerre Normál ‎(‎4‎,‎4 m‎)‎ vagy Hosszú ‎(‎4‎,‎7 m‎)‎ kivitel Két benzines és három dízelmotor
Toyota PROACE CITY Verso

PROACE CITY Verso

Az aktív családok számára tervezett PROACE CITY VERSO nemcsak kényelmes és rugalmasan alakítható, hanem a Toyota fejlett Safety Sense rendszereinek köszönhetően rendkívül biztonságos is. Íme az autó, ami mindig új meg új lehetőségekkel lepi meg tulajdonosát!
Előnyök PRO Garancia – 250 000 kilométerre Bőséges alapfelszereltség Akár 4‎,‎7 m hosszú karosszéria‎,‎ 7 üléssel