1. Modellek
  2. Technológia
Gyors linkek

MINDEN SZEM ELŐTT, AMI SZÁMÍT

Az új Prius úgy adja át az információkat, hogy közben nem esik túlzásba. A többfunkciós műszeregység – egy 7” TFT kijelző – középen, jól látható helyen található, a sportos, kis átmérőjű kormánykerék pedig nem akadályozza a láthatóságát. Ez a digitális vezetőtér a legfontosabb információkat jeleníti meg, beleértve a sebességet és a hátralévő elektromos hatótávolságot, miközben minimálisra csökkenti azokat a mozdulatokat, amelyeket a szemnek kell végrehajtania, amikor a kijelző és az út között vált.

Négykerekű társ a digitális világban

Az új Prius digitális univerzumának középpontjában az Apple CarPlay és az Android Auto kompatibilis multimédiás rendszer áll. Az intuitív érintéssel és hangvezérléssel kezelhető, nagyfelbontású, 12,3” képernyőn gyorsan és egyszerűen kezdeményezhet hívásokat, állíthatja be a navigációt és játszhatja le kedvenc tartalmait.

Mindig naprakészen

Ahogy az okostelefonod is rendszeres frissítéseket kap az adatkapcsolaton keresztül, úgy a Prius Plug-in Hybrided is jövőbiztos az online Over-The-Air frissítések révén, hogy mindig fel legyen vértezve a legújabb szoftverrel és funkciókkal.

Tökéletes láthatóság

A jó láthatóság elengedhetetlen a biztonságos vezetéshez. A digitális visszapillantó tükör lehetővé teszi, hogy átláthasson a hátsó üléseken lévő akadályokon vagy utasokon, mintha ott sem lennének. Mindezt az autó hátsó kamerájának a visszapillantó tükörben megjelenő képével biztosítja a Prius, az eredmény pedig tökéletes hátralátás és fokozott biztonság.