1. Modellek
 2. Áttekintés
Gyors linkek


Prius Plug-in galéria

Fedezze fel 360°-ban

Prius Plug-in Comfort

5 ajtós hatchback

Prius Plug-in - Comfort - 5 ajtós hatchback
Indulóár
18 500 000 Ft
4X2
2.0 Plug-in Hybrid 223 LE

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/hu/hu

 • Formák

  CSÚCSMODERN FORMÁK A HATÉKONYSÁG JEGYÉBEN

  A jellegzetes külső minden részlete kiemelkedő hatékonyságot és teljesítményt biztosít. A Prius Plug-in Hybridet a letisztult, aerodinamikus formák, a legmodernebb technológia és a zseniális innovációk határozzák meg.

 • CSENDES, ERŐTELJES ÉS DINAMIKUS

  A dinamikus és rendkívüli reakciókészséggel rendelkező hajtást precíz kezelhetőség és megnyugtató stabilitás teszi teljessé, köszönhetően a Toyota nagy merevségű platformjának. Mindemellett az optimalizált hangszigetelés csendes és nyugodt belső légkört teremt.

 • A LEGFEJLETTEBB TECHNOLÓGIÁVAL RENDELKEZŐ HIBRID

  A Prius Plug-in Hybrid számos élvonalbeli technológiát kínál, beleértve a napcellás tető által biztosított töltést és az adaptív automatikus távfény-vezérlés technológiát.

 • INTELLIGENS BIZTONSÁGI RENDSZEREK VÉDELMEZIK

  A Toyota Safety Sense rendszert még intelligensebb funkciókkal bővítették, ami azt jelenti, hogy a Prius Plug-in segíthet a biztonságosabb vezetésben – nyugalmat biztosítva minden vezetési helyzetben. Van például adaptív automatikus távfény-vezérlés, sávelhagyásra figyelmeztető rendszer kormányasszisztenssel, közlekedési tába felismerő rendszer, ütközést megelőző rendszer gyalogosfelismerővel és teljes körű adaptív sebességtartó automatika is.

Fullscreen Lezárás