1. Tulajdonosok
  2. Térképfrissítések
Gyors linkek

Térképfrissítések

Bármerre jár is, a naprakész állapotban tartott Toyota Navigációs Rendszer pontos iránymutatása mindig megnyugvást jelent majd. A frissítéseknek köszönhetően a kiválasztott útvonal a legújabb térkép-információkat tartalmazza, így Önt sosem hozzák zavarba az esetleges forgalmi változások vagy egyéb változtatások.

A térképfrissítés előnyei

  • Kevesebb stressz. A változások minden évben az úthálózat mintegy 15 százalékát* érintik, ám a Toyota Navigációs Rendszer frissítésével biztos lehet benne, hogy a lehető legpontosabb térkép alapján tájékozódik – és kevésbé kell nyugtalankodnia amiatt, hogy esetleg eltévedhet.
  • Kevesebb üzemanyag. A legfrissebb térképadatok alapján Ön mindig a leggazdaságosabb útvonalon juthat el a célállomásig. Ez kevesebb kilométert és alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást jelent, ami a Földnek és az Ön pénztárcájának egyaránt javára válik.
  • Kevesebb idő. Naprakész Toyota Navigációs Rendszerével választhat az útvonalak közt, s a lehetőségek közt nemcsak a legrövidebb, hanem a leggyorsabb utat is megtalálja, attól függően, mennyi ideje van az utazásra.

Új elemek és fejlesztések

A 2013-as tavaszi térképfrissítés olyan új elemeket és fejlesztéseket tartalmaz, amelyek még kellemesebbé teszik Toyota-navigációja használatát.Ilyenek például a továbbfejlesztett kapcsolódási lehetőségek (Bluetooth, USB-töltés...), a jobb térképalkalmazás (automatikus kicsinyítés-nagyítás, alagutak és kereszteződések nézeti képei, pontosabb útvonaltervezés…) vagy a közösségi médiaalkalmazások használata.**

Mennyi idős az Ön térképe?

Hasonlítsa össze a legújabb változatot a mostani térképével.

2012 Tavasz
2012 Ősz
2013 Tavasz
Fejlődés (1 év)
Térkép lefedettség (1) 12.445.006 km 12.675.032 km 12.918.431 km + 473.425 km
POI pontok (2) 4.248.712 4.696.539 5.018.320 + 769.608 POI-pont
POI-pont Térképlefedettség (Magyarország) 184.375 km 185.631 km 187.376 km +3.001 km
POI pontok (Magyarország) 76.217 79.901 85.423 +9.206 POI-pont

Az Ön gépjárművében található térkép aktuális verziójának megállapításához kérjük keresse fel a Toyota térképfrissítések weboldalt vagy egy Toyota márkakereskedést, márkaszervizt, ahol készséggel segítenek Önnek!

Frissítsen most, és élvezze a nyugalmat!

A legújabb Toyota navigációs rendszer frissítések már most rendelkezésre állnak.

Toyota Navigációs Rendszere legújabb frissítéseiről érdeklődjön hivatalos Toyota Márkakereskedőjénél, vagy látogasson el a www.toyota-mapupdates.eu honlapra.


* Forrás: Navteq.
** Ezek a jellemzők nem minden egységhez érhetők el. Kérjük, a részletekről érdeklődjön hivatalos Toyota Márkakereskedőjénél.

(1) Az adatba a következő országok számítanak bele: Albánia, Ausztria, Belorusszia, Belgium, Bosznia, Bulgária, Horvátország, Csehország, Magyarország, Írország, Olaszország (beleértve San Marinót és Vatikánvárost), Lettország, Litvánia, Görögország, Macedónia, Málta, Montenegró, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Luxemburg, Románia, Oroszország (beleértve Kalinyingrádot), Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország (beleértve Gibraltárt és a Kanári-szigeteket), Svédország, Svájc (beleértve Lichtensteint), Törökország, Ukrajna és az Egyesült Királyság.

(2) A NAVTEQ Maps® adatbázis-fejlesztés a következő POI-kategóriákat fedi le. Ezek a POI-kategóriák különböző nevek és/vagy kategóriák, átcsoportosítások és/vagy kategória-felosztások szerint érhetők el. Kérjük, ne feledje: a memória optimalizálása céljából előfordulhat, hogy egyes kategóriák nem elérhetők az Ön rendszeréhez. A NAVTEQ Maps® "Core POIs" (alapvető POI-pontok) csoportja mellett az Ön rendszere tartalmazhatja a NAVTEQ Maps® "Extended listing POIs" (POI-pontok kibővített listája) kategóriáit is, ami még több információt jelent!