1. Tulajdonosok
  2. Toyota eredeti alkatrészek és tartozékok
  3. Bulbs

TOYOTA EREDETI IZZÓK

VILÁGÍTSA MEG ÚTJÁT

Mi sem könnyebb, mint természetesnek venni járműve világítását. Ne felejtse el azonban, hogy a megfelelő és tökéletesen működő izzók a biztonságos közlekedés alapletéteményesei, különösen éjszaka.

Hogy ragyogóbbá tegyük a vezetést, és gondoskodjunk a biztonságáról is, számtalan előnnyel rendelkező Toyota izzókat fejlesztettünk:

  • A Toyota szigorú minőségi normái szerint készülnek, hogy bármilyen időjárás esetén jó látási viszonyokat nyújtsanak
  • A felhasznált anyagok, például a kvarcüveg, hosszú élettartamot garantálnak
  • Pontosan a Toyotájához készülnek
  • Biztonságosabbá teszik a vezetést
  • Bízhat izzóink erőteljes fényében és észrevehető jelzéseiben
  • Versenyképes az áruk

KÍNÁLATUNK

Ügyfeleink eltérő igényeit szem előtt tartva alakítottuk ki izzókínálatunkat, így biztosan megtalálja azt, amelyiket a legmegfelelőbbnek tartja Toyotája számára:


OptiWhite izzók

Ezek a nagyszerű, kékesfehér fényt kibocsátó izzók sportos megjelenést kölcsönöznek Toyotájának, és jó látási viszonyokat teremtenek.


OptiWhite izzók

Ezek az izzók akár 50%-kal jobban bevilágítják az utat, hogy jobban és messzebbre láthasson el. Növelik a biztonságot, hiszen több ideje marad arra, hogy egy kockázatos helyzetben megfelelően reagáljon.


HID (Xenon) izzók

A nagy intenzitású, ívkisüléses (HID) izzók jobb látási viszonyokat teremtenek, és a környezetet is jobban óvják. Akár háromszor több fényt termelnek, hétszer olyan hosszú az élettartamuk, és körülbelül 50%-kal fogyasztanak kevesebbet, mint a hagyományos izzók.

A megfelelő izzó kiválasztása egy dolog, és egy másik a beszerelésük. Ezért mindig azt javasoljuk, hogy látogasson el hivatalos Toyota márkaszervizbe, ahol szakszerűen cserélik ki az izzókat, beállítják a világítás szintjét és a fényszórás mértékét is.

Izzókészletet is kínálunk valamennyi Toyota modellhez. A készlet a legfontosabb csereizzókat tartalmazza a fényszóróhoz, az irányjelzőhöz, a hátsó ködlámpához, a tolatólámpához, a hátsó világításhoz és a rendszámtábla világításához. Okos választás a kontinenst átszelő, hosszú utakra.