1. Tulajdonosok
  2. Toyota eredeti alkatrészek és tartozékok
Gyors linkek

TOYOTA EREDETI ALKATRÉSZEK

TARTSA JÓ ÁLLAPOTBAN TOYOTÁJÁT

Toyotája szerves része a mindennapjainak: amikor az utolsó percben indulnak az iskolába, amikor a heti bevásárlást intézi, vagy éppen a nyári szabadságának helyszínére utazik. Ezt szem előtt tartva fejlesztettük a Toyota eredeti alkatrészeket, amelyek kiváló minőségben készülnek, és garantálják, hogy autója hosszú távon is nagyszerűen teljesítsen.

Annak érdekében, hogy nyugodt szívvel keljen útra, javasoljuk, hogy használjon Toyota eredeti alkatrészeket, amelyek ugyanabban a gyárban készülnek, mint amelyikben a Toyotája is, és számos előnnyel járnak:

  • Kifejezetten az Ön járművéhez készülnek
  • Minőségük és megbízhatóságuk megfelel a Toyota szigorú követelményeinek
  • A Toyota teljes garanciája vonatkozik rájuk (minimum 1 év)
  • Képzett technikusaink szakszerűen szerelik be őket.
  • Tisztában vagyunk azzal, hogy az igények eltérőek lehetnek, ezért a Toyota alkatrészek két csoportját fejlesztettük ki, amelyek között biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt.
  • A Toyota eredeti alkatrészt használjuk járműve 3 éves jótállási időtartama alatt. Ezen alkatrészek specifikációja teljes egészében megegyezik azokéval, amelyeket eredetileg a Toyotájába építettek.

Optifit Alkatrészek

Az úgynevezett Optifit alkatrészek bevezetésének az volt a célja, hogy a márkaszervizek gazdaságos és megbízható megoldást tudjanak nyújtani a Toyoták karbantartása és javítása során. Ennek a termékcsaládnak nagyrészt a szervizelés és javítás során gyakran cserélendő - ezért a jármű karbantartási költségeiben legnagyobb szerepet játszó - alkatrészek a tagjai, mint például a fékbetétek, kipufogók, kuplungok, akkumulátorok, féltengely gumiharangok, ablaktörlők, generátorok és indítómotorok. Az Optifit alkatrészekre a Toyota márkaszervizek 1 év garanciát vállalnak. Ez alól kivételek az eredeti Toyota Optifit akkumulátorok, amelyekre 3 év garancia érvényes.

A biztonság, a kiváló teljesítmény és saját nyugalma érdekében válasszon Toyota eredeti alkatrészt! Kizárólag Toyota márkakereskedőjénél kaphatóak.