Toyota autóápolási termékek

Gondoskodjon Toyotájáról!

Mint minden az életben, időről időre a Toyota is igényli a gondoskodást, hogy megőrizhesse jó megjelenését. Mindenre kiterjedő eredeti autóápoló termékeink segítenek abban, hogy autója az idő múlásával is ugyanolyan jó állapotban legyen, mint újkorában.

/
Műszerfalápoló Ez a többcélú spray anyagok széles során bizonyul hatékonynak: helyreállítja, fényesíti és megvédi autója utaskabinjának borításait.
/
Kárpittisztító Egy kezelés a gyors hatású tisztítóhabbal, és ülései máris újból remekül mutatnak.
/
Polírozó Védje autója karosszériáját ezzel a kiváló minőségű polírozóval, ami ráadásul ragyogóbbá is teszi a fényezést.
/
Keréktisztító Távolítsa el a szennyeződést és port a kerekekről, hogy újból stílusosan forogjanak.
/
Jégmentesítő Ez az alapvető gyors hatású formula megtisztítja az ablakokat és megakadályozza az újbóli jegesedést, így biztonsággal kelhet útra.
/
Ablaktisztító Ez a gyorsan ható, kellemes illatú tisztító ideális az ablakok foltmentes tisztítására.
/
Javítófesték (spray kivitel) Minden Toyotához kínálunk spray kivitelű javítófestéket. A fény- és időjárásálló formula a tökéletes megoldás a karosszéria fényezésének sérüléseire.
/
Javítófesték (toll) Tüntesse el a kisebb karcokat és kőfelverődésnyomokat ezzel a könnyen használható, környezetbarát, kiváló minőségben fényező tollal.

Toyota tulajdonosoknak

Jövő nyáron Magyarországra is megérkezik a ma világpremierjét tartó Toyota bZ4X Jövő nyáron Magyarországra is megérkezik a ma világpremierjét tartó Toyota bZ4X Tudjon meg többet! Guinness rekord: 1360 km emmissziómentes kilométert tett meg egyetlen tankkal a Toyota Mirai Guinness rekord: 1360 km emmissziómentes kilométert tett meg egyetlen tankkal a Toyota Mirai Tudjon meg többet! Az utolsó pillanatig küzd egymással a két Toyota pilóta a Rally Világbajnokságban Az utolsó pillanatig küzd egymással a két Toyota pilóta a Rally Világbajnokságban Tudjon meg többet! A marokkói diadal kiváló főpróbát jelent a Toyota Dakar csapata számára A marokkói diadal kiváló főpróbát jelent a Toyota Dakar csapata számára Tudjon meg többet!