Toyota akkumulátorok

Energiát ad, míg úton van

A modern Toyotában számtalan elektronikus eszköz található, amelyek biztonságosabbá, egyszerűbbé és élvezetesebbé teszik az utazást. A műholdas navigációtól a Bluetooth® kommunikációig, a parkolássegítőtől a szórakoztatórendszerekig valamennyi ilyen eszköznek elektromos energiára van szüksége a működéshez.

A kifejezetten a Toyotájához tervezett eredeti Optifit akkumulátorok optimális teljesítményt nyújtanak minden út során a következőkből kifolyólag:

  • Pontosan a Toyotájához készülnek
  • Akár esik, akár fúj, akkumulátoraink mindenkor megbízhatóan teljesítenek
  • Nem igényelnek karbantartást
  • Versenyképes az áruk
  • Hároméves jótállás a futásteljesítménytől függetlenül
  • Nagy teljesítményű, gazdaságos sorozat kifejezetten a Toyota Stop & Start rendszerhez fejlesztve, ami akár 50%-kal megnövelheti az akkumulátor élettartamát
/
/

Amikor úton van, egy megbízható energiaforrás rendkívül fontos. Ezért Optifit akkumulátorainkat úgy terveztük, hogy éveken át lássák el energiával.

Toyota tulajdonosoknak

 A hétvégi Monza-i diadallal továbbra is 100%-os a Toyota Hypercar versenyautójának mérlege A hétvégi Monza-i diadallal továbbra is 100%-os a Toyota Hypercar versenyautójának mérlege Tudjon meg többet 26 a Toyota által támogatott magyar olimpikon szerzett kvótát a tokiói olimpiára 26 a Toyota által támogatott magyar olimpikon szerzett kvótát a tokiói olimpiára Tudjon meg többet A Toyota márkanevet is megkapják a CaetanoBus zéró emissziós buszai A Toyota márkanevet is megkapják a CaetanoBus zéró emissziós buszai Tudjon meg többet A legfontosabb információk globális tevékenységeinkről A legfontosabb információk globális tevékenységeinkről Tudjon meg többet