Városi autók

Kis méret, nagy lehetőségek

A városi életstílushoz illő autók

A Toyota városi modelljei kitűnnek a tömegből, hiszen kompakt méreteik és remek vezethetőségük miatt még a zsúfolt nagyvárosok csúcsforgalmában is könnyű velük autózni, ráadásul a legszűkebb helyekre is könnyedén beparkolnak. Az sem mellékes, hogy keveset fogyasztanak – és ez ugyanúgy igaz a hagyományos hajtású modellekre, mint a hibridekre.

1.

Mert hibrid hajtással isrendelheti (Toyota C-HR,RAV4, Corolla, Yaris)

Városi autó- Toyota Yaris Hybrid

2.

Mert alapáron vagy csekély felárért elérhetőa Toyota Safety Sense rendszer

Városi autók- Toyota - Biztonság

3.

Mert keveset fogyasztanak,és kicsi a fordulókörük 

Városi autók - Toyota - Üzemanyag fogyasztás

4.

Mert egyedi a stílusuk és gazdag a felszereltségük 

Városi autók - Toyota C-HR - Felszereltség

Modellválaszték

Toyota Yaris

Yaris

Bemutatjuk Önnek a tökéletes városi autót, amit a sűrű forgalomban ugyanolyan élvezetesen vezethet, mint az autópályán. A Yarist a Toyota TNGA padlólemezére építettük, hogy remek menetdinamikájához élvonalbeli biztonság társuljon. A modern és dinamikus karosszéria kifejezetten stílusos, az utastér ösztönösen használható technológiái pedig minden utazást kellemessé varázsolnak.
Előnyök Szélesebb, erőteljesebb hatású karosszéria Dinamikus és takarékos motorok A Toyota hibrid hajtásának 4. generációja
Toyota GR Yaris

GR Yaris

A WRC versenypályáin született, egyetlen célra: a győzelemre. Erőtől duzzadó motorjának, összkerékhajtásának és elképesztően készséges reakcióinak köszönhetően az új Yaris GR jóval több, mint egy szokványos ferdehátú. Ebben az autóban páratlan élményre számíthat!
Előnyök GR-FOUR összkerékhajtás 1,6 literes, 261 lóerős turbómotor Dynamic Sport futómű
Toyota Yaris Cross

Yaris Cross

Szerelem első látásra: a városi forgalomban is otthonosan mozgó, és a legmodernebb technológiákat, köztük öntöltő hibrid rendszert kínáló új Yaris Cross egy olyan SUV, ami meglepően magas szintű kényelmet, minőséget és funkcionalitást kínál.
Előnyök Különleges dizájn Intelligens összkerékhajtás (AWD-i) Megbízható, nagy teljesítményű és alacsony fogyasztású hibrid technológia
Toyota Corolla Hatchback

Corolla
Hatchback

Sportos karakterű városi autóról álmodik? Fedezze fel a Corolla Hatchback modellt! Az új TNGA platformra épített kompakt ötajtós karosszéria élvezetes menetdinamikát biztosít, az utastér pedig meglepően kényelmes és sokoldalú.
Előnyök Az egyedülálló TNGA platformra épül Benzinmotor és kétféle hibrid hajtáslánc Gazdag alapfelszereltség
Toyota Corolla Sedan

Corolla Sedan

Az új TNGA platformra épített, stílusos és takarékos Corolla Sedan lenyűgöző teljesítménye és vezetési élménye igazán magával ragadó élmény. A gazdagon felszerelt utastér minden út alkalmával teljes kényelmet és biztonságot kínál – Önnek és utasainak egyaránt.
Előnyök 471‎ literes csomagtér Gazdag alapfelszereltség‎ Fejlett Toyota Safety Sense
biztonsági rendszerek‎
Toyota Corolla Touring Sports

Corolla
Touring Sports

Az új Corolla Touring Sports az egész család számára bőséges helyet kínál. A csomagtér könnyedén nyel el minden csomagot, és az állítható padlómagasságnak, a kézreálló oldalsó rekeszeknek és a könnyen ledönthető hátsó üléseknek köszönhetően nemcsak tágas, hanem nagyon praktikus is.
Előnyök 596 literes csomagtér
‎(‎581 liter a 2.0 Hybrid Dynamic Force
180 lóerős hajtáslánc esetén‎)‎
Benzinmotor és két féle hibrid hajtáslánc‎ Dinamikusabb és magabiztosabb vezetési élmény
a TNGA plaformnak köszönhetően‎
[%alt%]

Toyota
C-HR

A C-HR egy modern crossover, amihez a legfejlettebb hibrid technológia is megrendelhető, és amelynek egyedi stílusa egyesíti a kupék és a terepjárók minden előnyét. Városálló.
Előnyök A kompakt és dinamikus formájú karosszéria
tágas utasteret rejt
Teljes Toyota Safety Sense csomag A fordulókör sugara mindössze 5,2 méter‎
Toyota RAV4

RAV4

Ez az elegáns autó az SUV-szegmens úttörője, de a városban is tökéletesen megállja a helyét, és tágas teret kínál a család és a csomagok számára. Tökéletes választás mindenkinek, aki biztonságos, kényelmes és stílusos autót keres.
Előnyök A csomagtér ledöntött hátsó ülésekkel 1690‎ liter Dinamikus és takarékos hibrid hajtás 218‎ lóerővel Elegáns megjelenés,‎ gazdag alapfelszereltség
RAV4 Plug-in

RAV4
Plug-in

Az új Toyota RAV4 Plug-in Hybrid keveset fogyaszt, ám Hybrid Dynamic Force hajtása mégis lenyűgöző, 306 lóerős teljesítményt nyújt. Autózzon stílusosan a Toyota hibrid zászlóshajójával, és élvezze a prémium felszereltséget, amelyben olyan megoldások kényeztetik, mint a fűthető hátsó üléssor, a HUD kijelző vagy a kézhasználat nélkül is nyitható csomagtérajtó!
Előnyök 6,2 másodperc alatt gyorsul 0-100 km/órára Több mint 65 km hatótávolság tisztán elektromos hajtással Csekély üzemanyag-fogyasztás és a szegmens legalacsonyabb CO2-kibocsátása