RAV4 PHEV Comfort - 5 ajtós

  • Hófehér (040) Nem kompatibilis a kiválasztott motorral
 • Gyöngyfehér (070) Nem kompatibilis a kiválasztott motorral
 • Ezüstmetál (1D6) Nem kompatibilis a kiválasztott motorral
 • Hamuszürke (metál) (1G3) Nem kompatibilis a kiválasztott motorral
 • Fekete gyöngyház (218) Nem kompatibilis a kiválasztott motorral
 • Érzéki Vörös (3U5) Nem kompatibilis a kiválasztott motorral
 • Éjkék (metál) (8X8) Nem kompatibilis a kiválasztott motorral
18 320 000 Ft
Üzemanyag fogyasztás
Az adatokat összehasonlíthatóság céljából közöljük; az üzemanyag-fogyasztást és a CO2-értékeket ugyanazon technikai eljárásokkal tesztelt autók adataival hasonlítva össze. Ezek az adatok nem minden esetben tükrözik a valós vezetésből származó értékeket. Valamennyi jármű a WLTP (Könnyű Gépjárművek Világszerte Összehangolt Teszteljárása; Worldwide Harmonized Light-Duty Vehicles Test Procedure) szabványával rendelkezik. A hivatalos számítási módszer megváltoztatása miatt a CO2-adatok eltérhetnek a 2020. április 1. előtt publikált adatoktól. Kérjük, keresse fel a WLTP webhelyét a legfrissebb információkért. A csomagok, opciós felszereltségek és a kiegészítők megválasztása befolyásolhatja a hivatalos üzemanyag-fogyasztási és CO2-értéket. Tudjon meg többet a WLTP-ről, vagy vegye fel a kapcsolatot a helyi Toyota Márkakereskedővel.
1 l/100km
CO2 WLTP
Az adatokat összehasonlíthatóság céljából közöljük; az üzemanyag-fogyasztást és a CO2-értékeket ugyanazon technikai eljárásokkal tesztelt autók adataival hasonlítva össze. Ezek az adatok nem minden esetben tükrözik a valós vezetésből származó értékeket. Valamennyi jármű a WLTP (Könnyű Gépjárművek Világszerte Összehangolt Teszteljárása; Worldwide Harmonized Light-Duty Vehicles Test Procedure) szabványával rendelkezik. A hivatalos számítási módszer megváltoztatása miatt a CO2-adatok eltérhetnek a 2020. április 1. előtt publikált adatoktól. Kérjük, keresse fel a WLTP webhelyét a legfrissebb információkért. A csomagok, opciós felszereltségek és a kiegészítők megválasztása befolyásolhatja a hivatalos üzemanyag-fogyasztási és CO2-értéket. Tudjon meg többet a WLTP-ről, vagy vegye fel a kapcsolatot a helyi Toyota Márkakereskedővel.
22 g/km

Ismerje meg a többi felszereltséget is!

Nézzen körül

Ismerje meg a RAV4 Plug-in Hybrid legfontosabb jellemzőit. Forgassa meg a járművet, így minden szögből megcsodálhatja.

 • Külső formaterv

  Arra terveztük, hogy élvezet legyen vezetni, és öröm legyen ránézni. A kiforrott szabadidő-autó robusztus megjelenése mellé markáns, dinamikus stílus társul; így öltött formát a RAV4 Plug-in Hybrid karcsú, urbánus karaktere. A gyönyörű karosszéria kettős erőforrást rejt: negyedik generációs hibrid technológiánkat és nagy kapacitású lítiumion akkumulátorunkat, amelyek azonnali, élvezetes gyorsítást és élvonalbeli hatótávolságot biztosítanak.

 • Azonnal rendelkezésre álló erő, verhetetlen fogyasztás

  A kategória legalacsonyabb CO2-kibocsátása (22 g/km) és üzemanyag-fogyasztása (1,3 l/100 km) bizonyítja, hogy a RAV4 Plug-in Hybrid magabiztos erejéhez lenyűgöző takarékosság társul. Az új, 18,1 kW-os lítiumion akkumulátorral több mint 65 kilométert* autózhat tisztán elektromos hajtással, ráadásul a beépített 6,6 kW-os töltővel az akkut alig 2,5 óra alatt feltöltheti.

 • Kifinomult és modern

  A RAV4 Plug-in Hybrid stílusos kabinja tökéletesen illik a zajtalan és élvezetes teljesítményhez. A sportos bőrülések és a nagyméretű panoráma tető kellemessé varázsolják az utazást a tágas és kifinomult utastérben, az 520 literes csomagteret pedig könnyű a pillanatnyi igényekhez alakítani. A head-up kijelzőtől kezdve a 9 hangszórós JBL Premium audiorendszeren át a vezeték nélküli telefontöltőig és a 230 voltos csomagtéri csatlakozóig az autó minden megoldása az utasok teljes kényelmét szolgálja.

 • Minden eshetőségre kész

  Az autó szórakoztató rendszereihez való zökkenőmentes csatlakozást és a konnektivitást a 9 colos érintőképernyő biztosítja, amiről egyszerűen kezelhetők legújabb multimédia rendszereink és az okostelefonok. Az Apple CarPlay™ és az Android Auto™ megkönnyíti a zenelejátszást, a hívások és más funkciók kezelését, a MyT okostelefonos alkalmazással pedig ellenőrizheti az akkumulátor töltöttségét, beprogramozhatja a feltöltés idejét, sőt akár előre lehűtheti vagy befűtheti a kabint. Mindeközben egy sor aktív biztonsági technológia óvja az autóban ülők és a többi közlekedő testi épségét.

Plug-in Hybrid elektromos hajtás GYIK

 • Mi a különbség a hibrid és a plug-in hibrid modellek között?

  A hibrid és a plug-in hibrid modell is ugyanazt a már bizonyított Toyota Hybrid Synergy Drive technológiát használja, egy lényeges különbséggel.

  A Toyota plug-in hibrid modellekben egy jóval nagyobb teljesítményű akkumulátor kapott helyet, amelynek köszönhetően az elektromos hatótáv akár 75 kilométer. A plug-in változatok külső energiaforrásról is tölthetők, mint például háztartási konnektorról, fali töltőről vagy nyilvános töltőről. Habár minél sűrűbben tölti az autóját, annál inkább ki tudja használni annak hatékonyságát, a Toyota plug-in hibrid modellek lemerült akkumulátorral is használhatók hibrid üzemmódban.

  Hibrid üzemmódban minden hibrid Toyota észrevétlenül képes váltani a kétféle erőforrása között, melyek a hatékony benzinmotor és az intelligens öntöltő hibrid akkumulátor Ez pedig nagyfokú rugalmasságot biztosít, különösen hosszabb utak esetén.
 • Amellett, hogy hatékony, élvezetes is vezetni?

  A RAV4 Plug-in Hybrid játékosan gyors reakcióideje és ereje valódi vezetési élményt kínál. A 0-100 km/órás sprintet mindössze 6 másodperc alatt képes letudni, köszönhetően a figyelemreméltó tapadásának és 306 lóerős összteljesítményének.

  Az átlagos, belső égésű motorral szerelt autókkal szemben jóval alacsonyabb széndioxid-kibocsátást és fokozottabb hatékonyságot biztosító RAV4 Plug-in Hybrid kiemelkedően alacsony üzemanyag-fogyasztással büszkélkedhet (22 széndioxid-kibocsátás / 1 literes kombinált fogyasztás). Mindezeken felül a RAV4 Plug-in Hybrid az utánozhatatlan elektromos autózás minden előnyét képes felvonultatni, kezdve az azonnal ébredő nagy nyomatéktól a teljesen csendes utastérig.
 • Milyen messzire juthatok el egy teljes feltöltéssel, és használhatom kizárólag elektromos módban az autót?

  Elektromos üzemmódban károsanyag-kibocsátás nélkül közlekedhet bárhol. A RAV4 Plug-in Hybrid kombinált elektromos hatótávolsága 75 kilométer, ami városi körülmények között akár 98 kilométer is lehet.

  Elektromos üzemmódban padlóig nyomva a gázpedált egészen 135 km/óráig gyorsíthat.* A tisztán elektromos hatótávolságnál nagyobb utak megtételének érdekében a RAV4 Plug-in Hybrid észrevétlenül képes hibrid üzemmódba kapcsolni és kombinálni a benzines erőforrásból és az út közben visszanyert energiából származó erőt.

  *Megfelelő töltöttségi szint szükséges hozzá
 • Hol tölthetek?

  Háztartási konnektor
  Feltöltheti RAV4 Plug-in Hybrid modelljét háztartási áramforrás segítségével. (10 A).

  Fali töltő
  Gyors, megbízható és kifejezetten erre a célra tervezett töltés a fali töltőkkel* lehetséges.

  *Forduljon a márkakereskedéséhez, amennyiben fali töltőt is szeretne beszerezni autója mellé.

  Nyilvános töltők
  Csatlakoztassa autóját bármely nyilvános gyorstöltőhöz az utcán vagy a kijelölt helyeken. Iratkozzon fel a Toyota Charging Network szolgáltatásra is a MyT alkalmazáson keresztül, hogy könnyen elérje a közeli töltőállomásokat.
 • Mennyi ideig tart egy teljes feltöltés?

  Háztartási konnektor
  A teljes töltési idő 7,5 óra*. A töltés ütemezésével csökkentheti a költségeket, amennyiben az éjszakai vagy a csúcsidőn kívüli áram olcsóbb.

  Fali töltő
  Amennyiben otthonában külön fali töltőt telepít a hozzá járó kábellel, az optimális töltésnek köszönhetően akár 2,5 óra* alatt teljesen, biztonságban feltöltheti autóját. A MyT alkalmazás segítségével ráadásul távolról is irányíthatja és felügyelheti a töltést.

  Nyilvános töltők
  Az autó csatlakoztatható nyilvános töltőhöz is, amelyen keresztül - akárcsak a fali töltő segítségével - 2,5 óra alatt érhető el a teljes töltöttség.
  A MyT alkalmazás megmutatja a teljes töltöttségig hátralévő időt is, ami nyilvános töltő használatakor különösen hasznos lehet.

  * 0-ról 100 százalékra
 • Hogyan tudom a lehető legtöbbször elektromos üzemmódban használni az autót?

  Töltsön amilyen sűrűn csak tud
  A mindennapos töltés segítségével a lehető legtöbbet hozhatja ki autójának elektromos képességeiből.

  Vezessen kiegyensúlyozottan
  Vezetési stílusának optimalizálása javítja autójának elektromos hatékonyságát, és minden utazás során kiemelkedő teljesítményt tud nyújtani.

  Regeneratív fékezés
  A fékezésből származó mozgási energia visszanyerése tölti az akkumulátort és intuitív módon lassítja az autót, akárhányszor csak leveszi a lábát a gázpedálról.

  Melegítse elő az utasteret
  Élvezze mindig a tökéletes hőmérsékletet a távvezérlésű klimatizálásnak köszönhetően. Amikor a jármű még töltőn van, indulás előtt hűtse le vagy melegítse fel autóját anélkül, hogy azzal az akkumulátor teljesítményét csökkentené.
 • Lemerült akkumulátorral is tovább használható a PHEV modell?

  A rendszeres töltés lehetővé teszi, hogy teljes mértékben ki tudja használni az elektromos autózás előnyeit, beleértve az alacsonyabb károsanyag-kibocsátást és a kedvezőbb üzemeltetési költségeket. Mindaddig azonban, amíg a járműben van üzemanyag, a RAV4 Plug-in Hybrid lemerült akkumulátorral is tovább használható hibrid üzemmódban.
 • Mennyi időre tervezték a RAV4 Plug-in Hybrid akkumulátorát?

  A Toyotánál minden akkumulátort az autó teljes élettartamára tervezünk. Minden akkumulátorra 5 év/ 100.000 kilométer* garanciát biztosítunk, és az éves hibrid állapotfelméréssel akár 10 évre növelheti az akkumulátor gyári támogatását.

  * Amelyik előbb bekövetkezik

Új Toyota RAV4 Plug-in Hybrid összefoglaló

 • Mindenből a legjobbat

  A RAV4 Plug-in Hybrid hatékonyan ötvözi eddigi legerősebb hibrid technológiánkat és a hatékony EV-hajtást, hogy Ön még messzebbre és még tisztábban autózhasson. A kifinomult forma kettős erőforrást rejt: negyedik generációs hibrid technológiánkat és nagy kapacitású lítiumion akkumulátorunkat, amelyek azonnali, élvezetes gyorsítást és élvonalbeli hatótávolságot biztosítanak.

 • Tiszta erő

  Az erőteljes, dinamikus és remekül irányítható RAV4 Plug-in Hybrid olyan teljesítményt nyújt, ami ritkaság a kategóriában. A 2,5 literes Hybrid Dynamic Force hajtás lehengerlő, 306 lóereje mellett az intelligens összkerékhajtási rendszer (AWD-i) stabil tapadást biztosít, így az autó mindössze 6 másodperc alatt gyorsul 100 km/órára.

 • Elegáns és tágas

  A RAV4 Plug-in Hybrid stílusos kabinja tökéletesen illik a zajtalan és élvezetes teljesítményhez. A sportos bőrülések és a nagyméretű panoráma tető kellemessé varázsolják az utazást a tágas és kifinomult utastérben, az 520 literes csomagteret pedig - amiből alig foglal el helyet az akkumulátor - könnyű a pillanatnyi igényekhez alakítani.