Toyota – Élen a megbízhatóságban

Tudjon meg többet!

A Toyota autóinak legendás minősége mögött márkánk filozófiája, a tökéletességre való folyamatos törekvés áll. Autóinkat úgy alkotjuk meg, hogy a legapróbb részletekre is kiemelt figyelmet fordítunk. A mindennapokban ez annyit tesz, hogy aki a Toyotát választja, mindig biztos lehet abban, hogy biztonságos autóban utazik, amelyet sok-sok éven át nyugodtan és kényelmesen használhat. A Toyota megbízhatóságát számos független kutatóintézet igazolta már - nem beszélve az extrém körülmények közt folytatott tesztekről.

J.D. Power 2018

Egy amerikai vállalat, amely az IQS (Újkori Minőség Felmérés) során a vásárlást követő 90 napos időszakban értékeli az új autók megbízhatóságát.

A Forbes legfrissebb márkaérték-felmérésén újra a Toyota bizonyult a legértékesebb autómárkának, és az összes márkát összevető listán is 9. lett. A japán márka értéke körülbelül 44,7 milliárd USD, vagyis 9 százalékkal több, mint tavaly. A Toyota már évek óta az egyik legértékesebb globális márkának számít. A “Világ Legértékesebb Márkái 2018” című Forbes-listán a Toyota a tíz legjobb között szerepel, olyan nevek mellett, mint az Apple, a Google, a Microsoft, az Amazon és a Facebook.

2018 legértékesebb autómárkái a Forbes szerint 2018 legértékesebb márkái a Forbes szerint

A márkaérték felmérés: BrandZ 2018

A Kantar Millward Brown piackutató ügynökség által közzétett BrandZ™: A 100 Legértékesebb Márka című felmérésen a Toyota immár zsinórban hatodik (teljes története során pedig tizenegyedik) alkalommal végzett első helyen az autóipari márkák versenyében. A Toyota győzelmének oka vásárlóinak elégedettsége, termékeinek minősége és megbízhatósága, fejlett technológiái, valamint dominanciája a hibrid autók piacán.

A márkaérték felmérés: BrandZ 2018

Consumer Reports 2017

2017 What Car?

A legnagyobb brit vásárló márka, amely az elmúlt 40 évben segített az ügyfeleknek jó döntéseket hozni, 14 000 embert kérdezett meg arról, tapasztalt-e valamilyen hibát 0-3 éves autója működésében az elmúlt évben.

Helyezet Márka Eredmény
1 Lexus 0.0%
2 Mitsubishi 0.0%
3 Toyota 0.0%
4 Suzuki 0.0%
5 Alfa Romeo 0.0%

A What Car? listáján a Lexus végzett az első helyen és a Toyota harmadik helyen.

Továbbra is a Toyota a világ legértékesebb autómárkája

Sokéves tapasztalat, innovatív technológia és folyamatos törekvés a legkifinomultabb autók gyártására. Ez tette lehetővé számunkra, hogy a tizennegyedik alkalommal is első helyen álljunk a világ legértékesebb autómárkáinak listáján az Interbrand jelentése szerint. A Toyota olyan óriások elött áll a globális világranglista hetedik helyén, mint a Facebook, a Disney vagy az Intel.



Toyota :: Best Global Brands 2017

A TÜV 2016-os jelentése

A TÜV 2016-os jelentése

Az autók megbízhatóságát vizsgáló, legnagyobb presztízsűnek számító felmérést egy független német kutatóintézet végzi.

Fenntartási költségek

Toyota
Az amerikai szakemberek által 10 éven át gyűjtött adatokat feldolgozó Yourmechanic.com portál összehasonlította a gépkocsik fenntartási költségeit, és a megfigyeltek alapján a Toyota gyártmányú járművek bizonyultak a legalacsonyabb fenntartási költségűnek.

Prius - egymillió kilométer



A hybridekhez számos legenda fűződik, de tény, hogy a Toyota-hybrid innovatív technológiái hosszú éveken át gondtalan utazást biztosítanak. A legjobb példa erre talán a bécsi taxisofőr, Manfred Dvorak esete, aki egymillió kilométert autózott Toyota Priusával. Az autó sosem hibásodott meg, és az akkumulátorát sem kellett cserélni. Sőt a helyzet az, hogy a Prius még ma is tökéletesen megbízhatóan teszi a dolgát Bécs sűrű forgatagában.

Tudjon meg többet

Ez sorozatban negyedszer, összesen nyolcadszor a legjobb hazai Toyota márkakereskedés Ez sorozatban negyedszer, összesen nyolcadszor a legjobb hazai Toyota márkakereskedés Tudjon meg többet A CarNet M5 megnyitotta az első magyarországi Toyota Haszongépjármű Centrumot A CarNet M5 megnyitotta az első magyarországi Toyota Haszongépjármű Centrumot Tudjon meg többet! A Toyota megkezdi a vadonatúj Yaris Cross forgalmazását A Toyota megkezdi a vadonatúj Yaris Cross forgalmazását Tudjon meg többet! GR 86: a történet folytatódik GR 86: a történet folytatódik Üdvözli Önt a harmadik GR modell!