Toyota GT86

A vezetés nyers,
magával ragadó élménye

A vezetés nyers, magával ragadó élménye

Egy bajnok szívdobbanása

A GT86 kivételes képességeihez tökéletesen illik az autó áramvonalas és izgalmas formavilága, amit hatásosan kihangsúlyoz az új LED fényszóró és a jellegzetes hűtőmaszk. A 2,0 literes, 200 lóerős, pörgős boxermotorral hajtott, könnyű építésű és alacsony tömegközéppontú autóval minden utazás igazi kaland. Az utastér kényelme és kiváló minősége kellemes kontrasztot alkot a kihegyezett menetdinamikával. Tapasztalja meg, hogyan kombinálható a sportos karakter a prémium kidolgozással!

Előnyök

Toyota GT86 :: Teljesítmény

Teljesítmény

A 200 lóerős, 2,0 literes boxermotor a Toyota D-4S technológiája révén bőséges teljesítményt és forgatónyomatékot biztosít. Az eredmény: 7,6 másodperces gyorsulás 100 km/órás tempóra (6 M/T).

Toyota GT86 :: Dizájn

Dizájn

A GT86 minden porcikája az autó teljesítményéről árulkodik. Az új Toyota GT86-ost tökéletes precizitással tervezték meg - merész és áramvonalas karosszériájától kezdve egészen a maximális kényelmet nyújtó utastérig.

Toyota GT86 :: Örömautózás

Örömautózás

Az új GT86 teljesítménye és forgatónyomatéka magával ragadó élményt kínál. Mindehhez a Toyota legendás megbízhatósága és a sportkupé remek irányíthatósága társul - így a GT86 volánja mögött minden kilométer igazi élvezet.

A Toyota GT86 örökösei

A Toyota kínálatában mindig talál olyan autókat, amelyek megdobogtatják a szívét.

Toyota GR Yaris

GR Yaris

A WRC tüzében kovácsolt, győzelemre tervezett új Toyota GR Yaris minden útját emlékezetessé varázsolja. Ismerje meg ezt a telivér izomautót, amelynek GR-FOUR összkerékhajtása kellemes meglepetéseket és kivételes irányíthatóságot ígér! Az erőtől duzzadó, könnyű és fordulékony GR Yarissal garantált a vezetés magával ragadó élménye!

Toyota GR Supra

GR Supra

Az új Toyota Supra a nagy teljesítményű autók 50 éves, dicsőséges hagyományának folytatója. Az erő, a kiegyensúlyozottság és a mozgékonyság tökéletes kombinációjára és gyönyörű formavilág teszi fel a koronát. Ez az autó pont olyan élvezetesen vezethető, mint ahogy a látványa sugallja.

Galéria