Corolla Touring Sports

Vezessen hibridet, és érezze a különbséget!

Corolla

Tágas és sokoldalú

A stílusos, takarékos, kényelmes és – a TNGA platformnak köszönhetően – élvezetesen vezethető Toyota Corolla Touring Sports a modern idők sokoldalú járműve. Bármilyen legyen is az Ön életstílusa, biztosan hasznát látja majd a tágas csomagtérnek és a hibrid technológiának, ami a világon legelőször immár kétféle változatban is választható.

TOYOTA GAZOO RACING

Fedezze fel a Toyota sportos oldalát! Ismerje meg a GR-modelleket, amelyeknek teljesítménye és versenypályán tesztelt technológiái szenvedélyre lobbantják, vagy tekintse meg az egyedi dizájn-elemekkel különlegessé varázsolt GR Sport kínálatot!

Versenyben a győzelemért
[%stripes-alt%]

Két lehetőség

A Toyota most először kínál egy modellhez kétféle hibrid hajtást is. A Corolla TS kombi vásárlói választhatnak a modern 1.8 Hybrid 122 LE e-CVT rendszer és a vadonatúj 2.0 184 LE e-CVT Hybrid Dynamic Force technológia közül. Bármelyiket rendelik is meg, biztosak lehetnek benne, hogy kellemes, lendületes - és takarékos - autózás vár rájuk.

Toyota Corolla TS Kombi Hybrid

A hibrid hajtás előnyei

Az 1.8 Hybrid 122 LE e-CVT rendszer egyik legfontosabb sajátossága a városi forgalomban tanúsított rugalmassága, az új 2.0 184 LE e-CVT Hybrid Dynamic Force hajtás pedig a nagyobb teljesítmény mellett is ugyanazt a sima működést kínálja, ami egy Toyota-hibridtől elvárható. Mindkét erőforrásnak nagyon alacsony az üzemanyag-fogyasztása és a károsanyag-kibocsátása - sőt akár nulla is lehet, amikor az autó elektromos hajtással halad.

Toyota Corolla TS Hybrid

Miért érdemes hibridet választani?

A hibrid akkumulátort maga az autó tölti fel a menet közben és fékezéskor keletkező mozgási energia hasznosításával, és ez a folyamat teljesen önműködő. Önnek sosem kell feltöltenie hibrid autóját, ami képes arra, hogy a mindennapos utak akár 80 százalékát is tisztán elektromos hajtással tegye meg. Ráadásul a hibrid hajtásláncban kevesebb a kopó alkatrész, így a jármű fenntartási költsége még alacsonyabb.

stripes

Új korszak kezdődik a világ legkelendőbb modelljének életében

Adja át magát az autó kellemes vezetési élményének! A különbséget abban a pillanatban megérzi majd, amint beül a volán mögé: a stílusos utastérnek, a hibátlan irányíthatóságnak és kimagasló sokoldalúságnak köszönhetően ez az autó minden eddiginél élvezetesebben vezethető.

Toyota Corolla TS Kombi - A stílus érintése

01. A stílus érintése

Ami először megragadja a tekintetet, az a Corolla Touring Sports merész és dinamikus látványa. A látványosan mélyre húzott motorháztető karcsú profilt kölcsönöz az autónak, és a hatást tovább fokozzák a LED fényszórók és a sportos 18 colos könnyűfém keréktárcsák.

Toyota Corolla TS Kombi - Tágas belső tér

02. Tágas belső tér

A Corolla Touring Sports tágas belső tere lenyűgöző szállítókapacitást kínál, hiszen a csomagtér 596 literes, és elég egyetlen mozdulat, hogy a hátsó ülések ledöntésével még nagyobb tér álljon rendelkezésre. Ráadásul a kéz nélkül nyitható csomagtérajtó hihetetlenül megkönnyíti a csomagok bepakolását.

Toyota Corolla TS Kombi - Többféle hajtás közül választhat

03. Többféle hajtás közül választhat

A Corolla Touring Sports háromféle hajtással rendelhető meg. Kettő közülük takarékos és dinamikus hibrid rendszer: a 122 lóerős 1.8 Hybrid változat és a 184 lóerős 2.0 Hybrid Dynamic Force. És ott van még a 116 lóerős 1.2 literes turbós benzinmotor is, amihez egyaránt kérhet manuális és automata sebességváltót.

[%stripes-alt%]

Ismerje meg a világ legkelendőbb autóját

A Corolla igazán egyedülálló pályát futott be, és ez az autóipari ikon immár hibridként is kapható. Fedezze fel, hogyan válik minden utazás kellemes élménnyé ezzel a lenyűgöző autóval!

//t1-cms.images.toyota-europe.com/toyotaone/huhu/stripes-357x134-grey_tcm-3033-1591956.png
Toyota Corolla TS Kombi - Egy hibrid, amit szeretni fog
//t1-cms.images.toyota-europe.com/toyotaone/huhu/stripe-grey-33x31_tcm-3033-1589481.png

Egy hibrid, amit szeretni fog

A Toyota hibridekkel igazi élvezet az autózás. A városi forgalomban fürge és kezes 122 lóerős 1.8 Hybrid volánja mögött minden kilométer maga a nyugalom. A 184 lóerős 2.0 Hybrid Dynamic Force változat úgy kínál magasabb teljesítményt, hogy közben mindvégig simán és zökkenőmentesen mozgatja az autót. Bármelyik hajtásláncot választja is, mindig takarékosan és tisztán közlekedhet, akár károsanyag kibocsátás nélkül tisztán elektromos üzemmódban.

//t1-cms.images.toyota-europe.com/toyotaone/huhu/stripe-grey-33x31_tcm-3033-1589481.png

TNGA platform

A Corolla Touring Sports modellt a különleges TNGA platformra építettük. Mérnökeink így mélyebbre helyezhették az autó súlypontját, ami – a multilink hátsó futóművel együtt – érezhetően javítja a menetdinamikát, és kanyarodáskor megszünteti a karosszéria oldaldőlését. A futómű feszesebb és szélesebb lett, a vezető az alacsony üléspozíció ellenére tökéletesen átlátja a forgalmat.

Toyota Corolla TS Kombi - TNGA platform
Toyota Corolla TS Kombi - Csak dőljön hátra kényelmesen
//t1-cms.images.toyota-europe.com/toyotaone/huhu/stripe-grey-33x31_tcm-3033-1589481.png

Dőljön hátra és helyezze magát kényelembe

A Corolla Touring Sports utasterét arra terveztük, hogy mindenki teljes kényelemben utazhasson. A sportos ülések körülölelik és feszes, mégis természetes tartást adnak, így a hosszabb utak sem lesznek fárasztóak. A Toyota Touch® 2 infotainment rendszer a fűthető kormányon elhelyezett kapcsolókkal is kezelheti, így egy pillanatra sem kell elengednie a volánt. A középkonzolon elhelyezett vezetéknélküli telefontöltőn, pedig az erre alkalmas készülékét töltheti.

//t1-cms.images.toyota-europe.com/toyotaone/huhu/stripe-grey-33x31_tcm-3033-1589481.png

Intelligens és praktikus

A Corolla Touring Sports bőséges teret kínál – akkorát, amekkorára szüksége van, és úgy, ahogy arra szüksége lehet. A hátsó utasok ugyanolyan kényelemben utazhatnak, mint az elöl ülők. Az állítható magasságú csomagtérpadlónak, a praktikus oldalsó zsebeknek és a könnyen ledönthető hátsó üléseknek köszönhetően a csomagtér minden igényt kielégít. Ha pedig tele van a keze csomagokkal, elég meglendítenie a lábát a hátsó lökhárító alatt, és a csomagtérajtó máris automatikusan felnyílik.

Toyota Corolla TS Kombi - Intelligens és praktikus
Corolla

Teljes nyugalom – minden pillanatban

A Toyota Safety Sense aktív biztonsági rendszerei extra segítséget kínálnak a vezetéshez. A tovább tökéletesített megoldások még hatékonyabban segítenek elkerülni a baleseteket – de bármilyen fejlett is a technológia, az irányítás mindvégig az Ön kezében marad!

Corolla

Galéria

[%stripes-alt%]

Ismerje meg Corolla más változatait

//t1-cms.images.toyota-europe.com/toyotaone/huhu/stripes-800x53-grey_tcm-3033-1591988.png

Tudjon meg többet

Toyota hibridek Toyota hibridek Hasonlítsa össze funkcióikat, teljesítményüket és felszereltségüket! Toyota városi autók Toyota városi autók Hasonlítsa össze funkcióikat, teljesítményüket és felszereltségüket! Toyota családi autók Toyota családi autók Tapasztalja meg, mennyire kényelmes is lehet egy utazás! Toyota GR SPORT modellek Toyota GR SPORT modellek Fedezze fel a vezetés örömét a GR SPORT modellekkel! Tekintse meg a Toyota nagy teljesítményű GR modelljei által inspirált, egyedi Gazoo Racing színekben elérhető típusaink kínálatát.