Új Toyota C-HR

Térjen el a megszokottól!

Lenyűgöz és rabul ejt.

Lépjen ki a megszokott környezetéből. Szakítson a rutinnal, és higgyen a különlegesség erejében! A Toyota C-HR szögletes formáiból szinte árad a dinamizmus, amihez egyedi megjelenés és lenyűgöző erő társul. Élje át az élet nagy kalandját az új Toyota C-HR kormánya mögött!

Előnyök

Új Toyota C-HR

Ideje lenyűgözni a várost!

Átrajzolt orr-részétől az újratervezett hátsó lámpákig a C-HR minden porcikája eleganciát, egyéniséget és kifinomultságot sugall. Íme egy modern kupé, ami arra született, hogy hódítson! Gyönyörködjön el az izgalmas élekkel határolt karosszéria kontúrjaiban és szögleteiben - és ígérjük, nem fog csalódni.

Új Toyota C-HR

Élje meg a pillanatot!

Mindenki szereti a szépet, legyen szó akár formáról, akár zenéről, ezért az új Toyota C-HR-t úgy terveztük meg, hogy minden érzékét kényeztesse. Az ülések körülölelik a test minden ívét, gyémántmintájuk szemet gyönyörködtető, a JBL audiorendszer pedig olyan érzés kelt, mintha élőben hallgatna egy előadást, telt, tiszta hangzást biztosít.

Új Toyota C-HR

Hódítsa meg az utakat!

Lépjen be a hibrid autózás új dimenziójába! Villámgyors gázreakciójával, készséges gyorsulásával és hihetetlen takarékosságával ez a hibrid egészen más. A Toyota C-HR egy olyan városi SUV, amely minden körülmény között uralja az utat – és még stílusos is.

Különbözzön másoktól!

A Toyota C-HR nemcsak stílusos, hanem sokoldalú is. Karcsú, dinamikus karosszériája gyönyörű; különleges, prémium utastere kényelmes; új, 2,0 literes Dynamic Force Hybrid hajtása pedig élvezetes. Ez az autó kívül-belül kifogástalan városi SUV.

Új Toyota C-HR

Élvezetes teljesítmény

Az új Toyota C-HR maga a megtestesült városi mobilitás. Mélyen ülő és széles karosszéria, hogy a kanyarokban is stabil maradjon; azonnal reagál a gázadásra, lendületesen gyorsul; fejlett hibrid hajtása pedig takarékos és csekély károsanyag kibocsátású.

Új Toyota C-HR

Kényezteti érzékeit.

Az utasteret lágy tapintású anyagokkal burkoltuk, és kontrasztos, ragyogó fekete betétekkel teremtettünk benne izgalmas atmoszférát. Kényelem és szépség - tökéletes harmóniában.

Új Toyota C-HR

Élje az életét, a C-HR biztonságot nyújt!

Megnyugtató a tudat, hogy a Toyota C-HR biztonsági rendszerei a ma elérhető legfejlettebb technológiákat kínálja. Így amíg Ön élvezi az élet szépségét és pörgését, a Toyota C-HR ügyel a testi épségére.

Apple Car Play™ és Android Auto™

Az Apple Car Play™ és Android Auto™ segítségével megjelenítheti telefonja tartalmát az autó 7 colos multimédia képernyőjén, és innen kezelheti hívásait, a zenei letöltéseket, a térképeket és egyéb alkalmazásait. A telefont USB-porton keresztül kell csatlakoztatni. Az Apple CarPlay™ az iPhone 5 vagy annál fejlettebb készülékekhez áll rendelkezésre. Az Android Auto™ az 5.0 (Lollipop) vagy annál fejlettebb rendszerű telefonokra tölthető le. Ellenőrizze, hogy Magyarországon elérhető-e a szolgáltatás.

Új Toyota C-HR - Mindig online

Mindig online

Indítson vagy fogadjon hívásokat, olvastassa fel üzeneteit vagy diktáljon új üzenetet – és mindezt anélkül, hogy elengedné a kormányt, vagy elfordítaná a tekintetét az útról!

Új Toyota C-HR - Kedvenc zenéi

Kedvenc zenéi

Kedvencei mindig rendelkezésre állnak: válassza ki a lejátszási listát az érintőképernyőn, vagy mondja meg Sirinek, hogy milyen zenét szeretne hallgatni.

Új Toyota C-HR - Járja a saját útját!

Járja a saját útját!

Az Apple Maps közvetlenül az Toyota C-HR érintőképernyőjén is megjeleníthető, és bármikor számíthat a valós idejű forgalmi információkra.

Teljes nyugalom

Az élet állandó nyüzsgésében megnyugtató a tudat, hogy mindig számíthat autója biztonságára.

Ütközés előtti biztonsági rendszer + gyalogosészlelés (PCS+PD) - Ikona

Ütközés előtti biztonsági rendszer + gyalogosészlelés (PCS+PD)

Hátsó keresztforgalomra figyelmeztető rendszer fékasszisztenssel (RCTAB) - Ikona

Hátsó keresztforgalomra figyelmeztető rendszer fékasszisztenssel (RCTAB)

Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer kormányerő-rásegítéssel (LDA+SC) - Ikona

Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer kormányerő-rásegítéssel (LDA+SC)

Automatikus távolságifény-vezérlés (AHB) - Ikona

Automatikus távolságifény-vezérlés (AHB)

Útjelzőtábla-felismerés (RSA) - Ikona

Útjelzőtábla-felismerés (RSA)

Ismerje meg részletesebben!

Íme néhány stílusos részletmegoldás, amelyek különlegessé varázsolják az autót.

Érdekességek

Jön a Toyota C-HR GR SPORT Jön a Toyota C-HR GR SPORT Hamarosan megérkezik az új Toyota C-HR GR SPORT Hamarosan megérkezik az új Toyota C-HR GR SPORT Íratkozzon fel, és tudjon meg többet az autóról! Toyota Corolla Hybrid Toyota Corolla Hybrid Magyarország legnépszerűbb zöld autója 2019-ben Toyota támogatói program Toyota támogatói program Toyota C-HR-t kaptak a magyar olimpikonok