Auris

Éljen lendületesebben!

Auris
Éljen lendületesebben!

Auris. Éljen lendületesebben!

Az új Auris olyan autó, amit mindig örömmel vezet az ember. Merész, dinamikus stílusa rabul ejti a tekintetet, karosszériája pedig tágas, kiváló minőségű, gyönyörű utaskabint rejt. Élvezze a hibrid vezetési élményt, a dinamikus teljesítményt és az innovatív motorok nyújtotta előnyöket, miközben az új Toyota Safety Sense™ biztonsági rendszer a tökéletes biztonságról gondoskodik.

Előnyök

Toyota Auris : Stílusos dizájn

Stílusos dizájn

A Toyota Auris dinamikus vonalvezetése, LED fényszórói, hangsúlyozott hűtőrácsa, 17 colos könnyűfém keréktárcsái vagy sötétített üvegei magukra vonják a figyelmet, bármerre is járjon.

Toyota Auris : Korszerű biztonság

Korszerű biztonság

A forradalmian új biztonsági rendszernek köszönhetően a Toyota Auris az egyik legbiztonságosabb autó a kategóriájában. A Toyota Safety Sense figyelmeztet a vészhelyzetekre, segít elkerülni illetve minimalizálni az esetleges balesetek kockázatát.

Toyota Auris : Hybrid hajtás

Hybrid hajtás

A hybrid hajtás a Toyota Auris esetében alacsony üzemanyag fogyasztást, nagyon jó teljesítményt, valamint megbízható és tartós működést jelent. A fokozatmentes automata (e-CVT) váltó kényelmes, nyugodt vezetést biztosít.

Az Auris követői

W gamie Toyoty znajdziesz wiele aut, które stawiają na funkcjonalność.

Toyota Corolla Hatchback

Corolla Hatchback

Ha modern kompakt városi autót keres, itt az új ötajtós Toyota Corolla Hatchback. Modern technológiákkal és kétféle, választható hibrid hajtással. Dinamikus, kényelmes – és meg fog lepődni, hogy milyen takarékos.

Toyota Corolla TS Kombi

Corolla TS Kombi

Mindenkinek, aki értékeli a tágasságot és a kényelmet. A modern stílus, a hosszú tengelytáv (az új TNGA padlólemeznek köszönhetően) és a kétféle, választható hibrid hajtáslánc a legigényesebbeket is meggyőzi.

Galéria

Vásárlási felületek