Auris Touring Sports

Stílusos, sokoldalú és tágas - kompromisszumok nélkül

Auris TS Kombi
Stílusos, sokoldalú és tágas - kompromisszumok nélkül

Stílusos, sokoldalú és tágas - kompromisszumok nélkül

Az Auris Touring Sports egy olyan kombi, amit mindig örömmel vezet az ember. Merész, dinamikus stílusa rabul ejti a tekintetet, karosszériája pedig nemcsak kiváló minőségű, gyönyörű utaskabint rejt, hanem tágas és jól használható csomagteret is. És akkor még nem beszéltünk az erőteljes hybrid hajtásról és a modern benzinmotorokról, amelyek igazán élvezetes vezetési élményt kínálnak.

Előnyök

Toyota Auris TS Kombi : Minden részletében vonzó

Minden részletében vonzó

Az Auris Touring Sports legapróbb részleteit is tökéletesen kidolgoztuk, legyen szó akár a stílusos LED fényszórókról, akár a könnyűfém keréktárcsákról. Ez a kombi ugyanolyan mutatós, mint amilyen praktikus

Toyota Auris TS Kombi : Korszerű biztonság

Korszerű biztonság

A forradalmian biztonsági rendszernek köszönhetően a Toyota Auris az egyik legbiztonságosabb autó a kategóriájában. A Toyota Safety Sense figyelmeztet a vészhelyzetekre, segít elkerülni illetve minimalizálni az esetleges balesetek kockázatát

Toyota Auris TS Kombi : Könnyedén irányítható, sokoldalúan használható

Könnyedén irányítható, sokoldalúan használható

Az utastérben mindenütt gyönyörű formákat és kiváló minőségű anyagokat talál. Az új Toyota Touch® 2 rendszer és az új, színes TFT kijelző révén ösztönösen, magabiztosan kezelheti az autó rendszereit, az 1.658 literesre bővíthető csomagtér sokoldalúságát pedig tovább fokozza a két állásban rögzíthető kalaptartó és a rakteret felosztó háló.

Az Auris Touring Sports követői

Praktikus és modern

Toyota Corolla TS Kombi

Corolla TS Kombi

Aki praktikus és modern családi autóra vágyik, keresve sem találhatna megfelelőbbet a Corolla TS kombinál. Kényelmes, stílusos és biztonságos autó, ami nem véletlenül sikeres világszerte. A Toyota új, TNGA padlólemezére épül, így elődjénél nem csak merevebb szerkezetű, de tengelytávja is hosszabb, az alacsony súlypont pedig különösen előnyösen hat a menettulajdonságokra.

Toyota Corolla Hatchback

Corolla Hatchback

Kompakt méretek, agilitás és kiváló menetdinamika. De ez még nem minden, hiszen a Corolla Hatchback a modern technológiák egész sorát kínálja, és kétféle hibrid hajtáslánc is választható hozzá.

Galéria

Vásárlási felületek