1. Modellek
 2. Áttekintés

FEDEZZE FEL!

RAV4 PHEV Selection

5 ajtós

RAV4 PHEV - Selection - 5 ajtós
Ezüstmetál fekete tetővel (2QY)

Indulóár

1.979E7

Finanszírozás alapára

160 425 Ft/Hónap

Finanszírozási részletek

Alapmotor

2.5 Plug-in Hybrid 306 LE

Alap garancia

3 éves

RAV4 PHEV - Selection - 5 ajtós

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/hu/hu

 • Külső

  Külső formaterv

  Arra terveztük, hogy élvezet legyen vezetni, és öröm legyen ránézni. A kiforrott szabadidő-autó robusztus megjelenése mellé markáns, dinamikus stílus társul; így öltött formát a RAV4 Plug-in Hybrid karcsú, urbánus karaktere. A gyönyörű karosszéria kettős erőforrást rejt: negyedik generációs hibrid technológiánkat és nagy kapacitású lítiumion akkumulátorunkat, amelyek azonnali, élvezetes gyorsítást és élvonalbeli hatótávolságot biztosítanak.

 • AZONNAL RENDELKEZÉSRE ÁLLÓ ERŐ, VERHETETLEN FOGYASZTÁS

  A kategória legalacsonyabb CO2-kibocsátása (22 g/km) és üzemanyag-fogyasztása (1,3 l/100 km) bizonyítja, hogy a RAV4 Plug-in Hybrid magabiztos erejéhez lenyűgöző takarékosság társul. Az új, 18,1 kW-os lítiumion akkumulátorral több mint 65 kilométert* autózhat tisztán elektromos hajtással, ráadásul a beépített 6,6 kW-os töltővel az akkut alig 2,5 óra alatt feltöltheti.

 • KIFINOMULT ÉS MODERN

  A RAV4 Plug-in Hybrid stílusos kabinja tökéletesen illik a zajtalan és élvezetes teljesítményhez. A sportos bőrülések és a nagyméretű panoráma tető kellemessé varázsolják az utazást a tágas és kifinomult utastérben, az 520 literes csomagteret pedig könnyű a pillanatnyi igényekhez alakítani. A head-up kijelzőtől kezdve a 9 hangszórós JBL Premium audiorendszeren át a vezeték nélküli telefontöltőig és a 230 voltos csomagtéri csatlakozóig az autó minden megoldása az utasok teljes kényelmét szolgálja.

 • MINDEN ESHETŐSÉGRE KÉSZ

  Az autó szórakoztató rendszereihez való zökkenőmentes csatlakozást és a konnektivitást a 9 colos érintőképernyő biztosítja, amiről egyszerűen kezelhetők legújabb multimédia rendszereink és az okostelefonok. Az Apple CarPlay™ és az Android Auto™ megkönnyíti a zenelejátszást, a hívások és más funkciók kezelését, a MyT okostelefonos alkalmazással pedig ellenőrizheti az akkumulátor töltöttségét, beprogramozhatja a feltöltés idejét, sőt akár előre lehűtheti vagy befűtheti a kabint. Mindeközben egy sor aktív biztonsági technológia óvja az autóban ülők és a többi közlekedő testi épségét.

Teljes képernyős nézet Lezárás
Húzza az elforgatáshoz Húzza az elforgatáshoz