1. Modellek
 2. Proace EV
Gyors linkek
*Az állami támogatás a Közúti elektromos jármű beszerzés támogatása vállalkozásoknak (RRF-REP-10.10.1-24) kiírás feltételeinek megfelelő egyéni vállalkozások és gazdasági társaságok számára érhető el.

PROACE Electric

Fedezze fel a kompromisszummentes zéró kibocsátású közlekedés szabadságát

Toyota Proace Electric
Extra Garancia
1 000 000 Km / 5 Év

Minden igényt kielégítő raktér

A háromféle hosszúságban és négyféle karosszériatípussal, elérhető modell lenyűgöző hasznos terhelhetőséget és vontatási kapacitás bocsájt a rendelkezésére, így minden feladat megoldható.

-  1 t terhelhetőség (opcionálisan 1,2 t)

- 1 t vontatási kapacitás

A választás az Öné

A többféle választható akkumulátorcsomaggal kapható Proace Verso Electric az Ön igényeinek megfelelő zéró károsanyag-kibocsátású megoldást kínálja.

50 kWh-s akkumulátor hatótávolsága = 230 km*

75 kWh-s akkumulátor hatótávolsága = 330 km*

*A körülményektől is függ

Könnyedén feltölthető

Akár egy átlagos otthoni konnektort, akár egy fali töltőt vagy egy gyorstöltőt választ, a Proace Verso Electric folyamatosan mozgásban tartja.

Gyorstöltés: 50 KW: 0,5 óra*/75 KW: 0,75 óra*

Fali töltő: 50 KW: 4,75 óra*/75 KW: 7 óra*

Otthoni konnektor: 50 KW: 15-28 óra*/75 KW: 40-42 óra*

*A töltés ideje a helyi körülményektől is függ

Töltési állapotjelző

A Proace Verso Electric töltőcsatlakozójánál található akkumulátor állapotjelző fény egyszerű módját kínál a töltési állapot ellenőrzésének. 

Műszeregység és TFT képernyő

A műszeregység folyamatosan tájékoztat az aktuális adatokról az energiafogyasztástól és az akkumulátorkapacitástól az elektromos járművek rendszerének működésééig. 

Akkumulátor menedzsment rendszerek

Egyedülálló csatlakozási lehetőség, hogy minden nap képben legyen, és útközben is kézben tartsa az irányítást.
 • Akkumulátor töltés és állófűtés beállítás

  Győződjön meg arról, hogy autója készen áll az útra: állítsa be a töltés kívánt időtartamát, és melegítse fel az utasteret még az indulás előtt.

 • Töltőpont kereső

  Tekintse meg az összes elérhető töltőállomást az érintőképernyőn keresztül, adjon hozzá megállókat, és ejtse útba a közeli töltőpontokat.

 • Hatótávolság ellenőrzés

  Ez a funkció a valós hatótávolságot jelenít meg az akkumulátor aktuális töltöttsége és az adott területen belül elérhető töltőállomások alapján.

 • Akkumulátorhasználati képernyő

  Finomítsa vezetési stílusát egy vizuális útmutatóval, amely megmutatja, hogy mennyi energiát használt fel az akkumulátorból, és mennyit táplált vissza az utazásai során.

EV használat GYIK

Milyen messzire jutok el egy töltéssel?

A Proace Electric 50 kWh vagy 75 kWh akkumulátorral rendelhető. Ezek akár 230, illetve 330 kilométeres hatótávolságuk révén tökéletes megoldást kínálnak üzleti igényeire, legyen szó gyakori városi cirkálásról vagy hosszabb távok megtételéről.

50 kW hatótáv = akár 230 kilométer
75 kW hatótáv = akár 330 kilométer

Hol tudok tölteni?

Otthoni konnektor
Csatlakoztathatja autóját akár otthoni elektromos hálózatához.

Fali töltő
Gyors, megbízható és dedikált otthoni/irodai fali töltők is elérhetők.

Nyilvános töltőpont
Csatlakoztassa autóját bármelyik nyilvános gyorstöltőhöz az utcán vagy a dedikált helyeken.

Meddig tart egy töltés?

Akár otthoni konnektoron, akár fali töltőn, akár nyilvános gyorstöltőn keresztült tölt, a Proace Electric folyamatosan mozgásban tartja.

A háztartási konnektorhoz csatlakoztatva, akárcsak egy mobiltelefont, a 75 kWh-s akkumulátor 40-42 óra* alatt töltődik fel teljesen.

A gyors, megbízható, dedikált otthoni/irodai fali töltőhöz csatlakoztatva a 75 kWh-s akkumulátor 7 óra alatt* töltődik fel teljesen.

A nyilvánosan elérhető gyorstöltőkhöz csatlakoztatva a 75 kWh-s akkumulátor 0,75 óra* alatt töltődik fel teljesen.


*A töltés ideje a helyi körülményektől is függ

Alacsony fenntartási költségek

Az üzemanyag-, adó- és karbantartási költségek nagyvonalú megtakarításával a Proace Electric minden kilométeren pénzt takarít meg vállalkozása számára.

0% kibocsátás

A Proace Electric csendes, zéró emissziós hajtáslánca szabadságot ad a városban, és sok helyen ingyenes vagy kedvezményes parkolást biztosít.

A Toyota PROACE Extra garancia

 

 • A Proace modellre 3 év vagy 100e km (amelyik előbb bekövetkezik) gyártói, teljes körű alapgarancia érvényes
 • A gyártói garancia lejártakor lép hatályba az Extracare garancia ami 2 év, km korlátozás nélküli fedezetet biztosít, a szerződés hatálya alá tartozó alkatrészek váratlan meghibásodása esetén
 • Az Extracare szerződés csak és kizárólag a „Proace Extra Garancia” füzetben részletezett alkatrészekre és azok hirtelen meghibásodására nyújt fedezetet
 • A gépkocsi jótállási feltételeit a gyártói alapgarancia időtartam alatt a gk. „Szerviz és garancia” füzet, ennek lejáratát követően a „Proace Extra Garancia” füzet tartalmazza, a két dokumentum együtt érvényes melyek tartalmát a gk. átadásakor meg kell ismertetni az ügyféllel.

Proace EV galéria

Fedezze fel a Toyota Professional világát

A Toyota Professionalnál mindig támogatjuk Önt. Tisztában vagyunk vele, hogy járműve nélkülözhetetlen vállalkozása számára, és mindig mindent megteszünk, hogy mozgásban tartsuk. Termékeink és szolgáltatásaink kategóriájuk legjobb teljesítményét és terhelhetőségét kínálva segítik vállalkozását.

Hogyan tudnának szolgáltatásaink az Ön segítségére lenni?

Legyen szó cserejárműről, biztosításról, gyorsszervizről vagy közúti segítségről – a Toyota Professional az Ön haszonjárműves üzleti partnere. Átfogó szolgáltatásaink minden üzleti igényét kielégítik.
 • Toyota Extracare – kiterjesztett garancia

  A kiterjesztett garancia csomag fedezetet nyújt a gépkocsiban található mechanikus, elektronikus, elektromos, valamint hidraulikus és pneumatikus komponensek rendeltetésszerű használat közben bekövetkező, gyártási vagy anyaghibából eredő váratlan meghibásodására. A kiterjesztett garancia által fedezett alkatrészek pontos listáját valamint a részletes feltételeket a szerződéshez tartozó Extracare füzet tartalmazza. A Toyota Extracare garancia időtartama a módozattól függően változik.

 • Országúti segélyszolgálat

  A Toyotánál a lehető legmegbízhatóbb járműveket készítjük. Ugyanakkor problémák még így is felmerülhetnek, különösen rossz időjárás vagy rossz útviszonyok esetén. Szerencsére a Toyota országúti segélyszolgálat a nap 24 órájában rendelkezésre áll Ön és vállalkozása számára – itthon és külföldön egyaránt. Ez a szolgáltatás fedezi a hibaelhárítási szolgáltatást, a jármű helyreállítását és a szállodai szállást, ha szüksége van rá.

 • Cserejármű

  A Toyota Professional Szolgáltatásoknak köszönhetően lehetőség van cserejármű lefoglalására, így soha nem kell feladnia szabadságát. Foglalja le a karbantartás időpontjával együtt, hogy biztosan elérhető legyen. Számos lehetőség közül választhat, beleértve személyautókat és haszongépjárműveket is.

 • Finanszírozási és biztosítási megoldások

  A Toyota Professional személyre szabott megoldásokat kínál haszongépjárműve finanszírozása vagy biztosítása terén is. Zártvégű pénzügyi lízing konstrukciónk ideális megoldás Toyota haszongépjárművek beszerzéséhez, egyösszegű ÁFA visszaigényléssel és KKV adókedvezménnyel. Proace City és Proace modellek esetén most válassza a Széchenyi Lízing MAX+ finanszírozást évi 5% fix kamatozással!

Toyota Professional Biztosítás

A Toyota Professionalnél megértjük, hogy járműve fontos a mindennapi üzleti tevékenysége során. Éppen ezért a Toyota Biztosítási Szolgáltatás kifejezetten az Ön igényeire szabott gépjármű-biztosítási fedezeteket kínál. A Toyota Professional biztosítással annak tudatában élvezheti haszonjárművének használatát, hogy mi biztosítjuk. Személyre szabott biztosítási megoldást, minőségi javításokat és professzionális ügyintézést biztosítunk Önnek. Ez azt jelenti, hogy ha problémák merülnek fel járművével, támaszkodhat a Toyota szakértőinek kiterjedt hálózatára, akik kiváló, Toyota Professional minőségben végzik el a javításokat – hogy teljes magabiztossággal folytathassa útját.
 • Biztosítások széles választéka A Toyota Professional rugalmas szolgáltatásai lehetővé teszik, hogy megtalálja a megfelelő biztosítást. Kiválaszthatja az igényeinek leginkább megfelelő biztosítást. Legyen szó harmadik fél felelősségéről, részleges vagy teljes fedezetről, számos lehetőség kínálkozik új és használt járművekre egyaránt. Az Ön által előnyben részesített márkakereskedő a legjobb biztosítási fedezetet kínálja Önnek, legyen szó önálló kötvényről, esetleg lízing- vagy finanszírozási ajánlatban foglalt biztosításról. Ha bármi baj történne járművével, egyszerűen igénybe vehető és gyors szolgáltatásaink azonnal biztosítják, hogy tovább tudja végezni a feladatait egy cserejárművel és a Toyota magas színvonalú szervizszolgáltatásával, amelynek keretein belül kizárólag eredeti alkatrészeket használnak fel.
 • Fedezet a saját eszközökre szállítás közben Ha a Toyota Professionalt választja, akkor olyan biztosítást választ, amely kiterjedt szolgáltatásokat biztosít. Járműveink nem csak Önt, hanem eszközeit is eljuttatják A-ból B-be. Ezért a Toyota biztosítási szolgáltatásai gondoskodnak arról, hogy a szakmai tevékenységéhez szükséges összes értékes eszközre kiterjedjen a fedezet, beleértve a lopást és vandalizmust is. Ezzel nyugalmat biztosítunk Önnek, hogy minden eszköze megérkezik a úticéljához. Európában egyetlen más gyártó sem biztosít ilyen szintű fedezetet.
 • Egyedi kiegészítők fedezete Sőt, arról is gondoskodunk, hogy Toyota modelljének minden alkatrésze fedezet alatt legyen. Ez magában foglalja az eredeti tartozékokat és/vagy a járműre rögzített egyedi kiegészítőket is, például tárolóállványokat és hűtőberendezéseket. Bármivel is foglalkozik vállalkozása, szüksége lehet járművének módosítására. A Toyota Biztosítási Szolgáltatás gondoskodik a biztosításról, amennyiben ezeket a módosításokat a műszaki vizsgán jóváhagyták.

Segítünk a választásban

Találja meg az Ön igényeinek megfelelő haszonjárművet
Kezdés

ÁTALAKÍTÁSI MEGOLDÁSOK

Fedezze fel a különleges feladatokra szolgáló átalakítási megoldásainkat, amelyek új funkciókkal ruházzák fel autóját, és tökéletes munkaeszközzé teszik. Minden felépítményt egy adott Toyota modellhez terveztek, így lehetővé válik az elemek tökéletes illeszkedése és a rendelkezésre álló hely optimális kihasználása. A Toyota felépítményeivel minden munka öröm, minden kihívás kaland.