1. Modellek
  2. Praktikum
  • Helyet ad mindennek

    Az aktív életmód és a gyarapodó családok egyaránt olyan autót követelnek, amely tágas, sokoldalú és minden kihívást leküzd. Még ha az egész család a fedélzeten van is, a Corolla Touring Sports nagy és rugalmas rakteret kínál.

Életrevaló variálhatóság

A Corolla Touring Sports az alacsony károsanyag-kibocsátású hibrid elektromos technológiát ötvözi a kívánt térrel és praktikummal. Belül tágas és kényelmes, a rugalmas és családbarát csomagtér készen áll mindenre, amit az élet hoz, a teljesen sík, megfordítható csomagtérfedéllel, amely magasságban is állítható. Hajtsa le a hátsó üléseket a teljes 1606 literes csomagtérért – tökéletes az aktív életmóddal járó minden felszereléshez. Az Ön autója, az Ön útja
  • 5 ülés A Corolla Touring Sports ötszemélyes utasterével és bőséges, 596 literes csomagterével – amely négy-öt nagy bőröndnek és még annál is több csomagnak kínál helyet – a Corolla Touring Sports már alapfelszereltséggel is rendkívül praktikus.
  • 3 ülés Hosszú, kellemetlen csomagot kell szállítani? A hátsó üléstámlák 60/40 arányban dönthetők, ezzel nagymértékben megnövelve a csomagtartó hosszát, miközben megmaradhat néhány ülőhely a második sorban is.
  • 2 ülés Még a nagyon nagy csomagok sem jelentenek problémát. A teljes második üléssort le lehet hajtani, így egyetlen hatalmas raktér jön létre alacsony, sík padlóval.
  • A csomagtérajtó, amely kinyitja magát

    Kihasználni az életben rejlő minden lehetőséget ritkán egyszerű. Ha tele van a keze, örülni fog a Corolla kéz nélkül, láblendítéssel nyitható csomagtérajtajának. Amennyiben az intelligens kulcsot a zsebében tartja, egyszerűen lendítsen egyet a lábával a hátsó lökhárító alatt a csomagtartó automatikus kinyitásához vagy bezárásához. A bezárás és zár funkciónak köszönhetően pedig a csomagok biztonságban tartása is ugyanilyen egyszerű.

Mindenre készen áll

A Corolla variálható csomagterével mindenre képes. Több hely kell? Egyszerűen engedje le a csomagtérpadlót az alsó állásba, vagy hajtsa síkba a hátsó üléstámlákat egyetlen mozdulattal. Aggódik amiatt, hogy vizes és koszos lesz a csomagtartó szőnyege? Fordítsa meg, és máris egy masszív, kutyabarát műgyanta felületet kap, amely kerti növényekhez vagy nedves szörffelszerelésekhez is tökéletes.