1. Modellek
  2. Összkerékhajtású Hybrid
Gyors linkek

VEZESSEN BOLDOGAN

Élvezze az extra tapadást, amikor váratlan körülményekkel kell megküzdenie. Így, amikor a dolgok komolyra fordulnak, magabiztosan haladhat tovább. A modell erőteljes hibrid hajtáslánca kiváló üzemanyag-fogyasztást és kategóriájának legalacsonyabb széndioxid-kibocsátását biztosítja. Arra tervezték, hogy a hosszú utakra jellemző „ott vagyunk már?” kihívásokat is legyűrje, így amíg a Corolla Cross gondoskodik a komoly dolgokról, Ön arra koncentrálhat, ami igazán fontos.

Stresszmentes vezetés

A teljesítmény és a praktikum egyensúlyára tervezett Corolla Cross Hybrid tökéletes társa az iskolajáratoktól kezdve egészen a családi hétvégékig mindenre. A kiemelkedő összkerékhajtás és a fokozott üzemanyag-hatékonyság révén az egész család kiélvezheti a stresszmentes utazást, tartsanak bárhová. Legyen teljes a nyugalma, függetlenül az időjárástól és élvezze a rendkívül rugalmas teljesítményt a volán mögött a Toyota ötödik generációs hibrid rendszerének köszönhetően. Hatékony SUV, a családi élet gyakorlatiasságát szem előtt tartva.

Élvezze az utat

A Corolla Crossban minden utas élvezheti a tökéletes stabilitást és menetkényelmet a többlengőkaros hátsó futóműnek köszönhetően. Élvezze a kiváló kezelhetőséget, és simítsa ki az úthibákat a lehető legjobban. A nagyobb hasmagasság magasabb vezetési pozíciót biztosít, így mindig tökéletes rálátása lesz a környezetére. Akár a városban navigál, akár letér a kitaposott ösvényről a hátsó ülésen az apróságokkal, a Corolla Cross segítségével nyugodtan és kipihenten érheti el úticélját.

Hogy működik?

Az új, 5. generációs hibrid technológiánknak köszönhetően a Corolla Cross az eddigi legfejlettebb hibridünk. A hagyományos járművekhez hasonlóan működő hibridek kategóriaelső üzemanyag-fogyasztást kínálnak, anélkül, hogy aggódnia kellene a hatótávolság miatt. Tankoljon a szokásos módon, és mivel a Toyota hibridek öntöltők, nem kell hálózathoz csatlakoztatni őket az akkumulátorok feltöltéséhez. Ez pedig még nem minden. Fékezés vagy kigurulás közben regeneratív fékezést használ az autó, így visszanyerve az energiát a későbbi felhasználásra.