1. Modellek
 2. Áttekintés
Gyors linkek

Camry Executive

4 ajtós sedan

Camry - Executive - 4 ajtós sedan
Indulóár
17 875 000 Ft
Finanszírozás alapára
Finanszírozási részletek
4X2
2.5 TNGA HEV (218 LE)
Camry - Executive - 4 ajtós sedan
Hófehér (040)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/hu/hu

 • Formaterv

  MAGABIZTOS SZEDÁN, AMI MÁR ELSŐ PILLANTÁSRA LENYŰGÖZŐ

  Egy csúcsminőségű limuzin eleganciája és egy modern műalkotás dinamikus vonalai: a Camry Hybrid igazán egyedülálló jelenség. Ezt a hatást csak tovább erősíti az átformált hűtőrács, amelynek alsó részén a díszlécek továbbnyúlnak az autó oldala felé, amitől a Camry még szélesebbnek és dinamikusabbnak érződik.

 • AUTÓZÁS - MINDIG OPTIMÁLIS FOGYASZTÁSSAL

  Egy Camry Hybriddel tisztábban autózhat, ám ezért cserébe sem az erőről, sem a stílusról nem kell lemondania. Üljön be egy új generációs hibrid volánja mögé, és élvezetes élmény vár Önre! A halkan járó, 2,5 literes öntöltő hibrid hajtás igazi mérnöki műremek, hiszen forgatónyomatéka már kis fordulat mellett is lenyűgöző, nagy sebességnél pedig élvezetesen reagál a gázadásra, erőlködés nélkül gyorsítva az autót.

 • INTELLIGENS ÖTLETEK AZ ÉLVEZETES AUTÓZÁSÉRT

  Számtalan modern funkció egyesül ebben az autóban, káprázatos limuzinná avatva a Camry Hybridet. A legmodernebb technológiák minden utazást kellemessé varázsolnak, és magától értetődő vezetési élményt biztosítanak. A Camry Hybrid kabinját szenzációs hangszigetelés öleli körül, hogy maradéktalanul kiélvezhesse a surround hangrendszer kristálytiszta hangzását.

 • TECHNOLÓGIA AZ ÖN BIZTONSÁGÁÉRT

  Az élet néha kiszámíthatatlan. Ám a Camry Hybrid mindenre felkészült, amit az út tartogathat az Ön számára. A forgalmi helyzetek kezelését megkönnyítő, forradalmian új vezetéssegítő technológiák teljes tárházát kínáló Toyota Safety Sense alapáron jár az autóhoz, hogy megóvja a bent ülőket.

Teljes képernyős nézet Lezárás