1. Modellek
  2. Teljesítmény
Gyors linkek

TISZTÁN ELEKTROMOS ÉLMÉNYEK

A Toyota bZ4X a vezetés nyers élményét ragadja meg. Alacsony súlypontjával, padlóba helyezett akkumulátorával és kiváló összkerékhajtásával a Toyota bZ4X fantasztikus stabilitást és lenyűgöző kezelhetőséget biztosít. A tervezők célja az volt, hogy túlszárnyalják az elvárásokat, így a Toyota bZ4X kiemelkedően kifinomult utazást kínál, legyen szó bármilyen körülményekről.

Minden terepen helytáll

Az újonnan kifejlesztett AWD X-MODE fokozza a teljesítményt és a biztonságot, ezzel lehetővé téve, hogy a Toyota bZ4X a fantasztikus összkerékhajtásával bármilyen terepen helyt tudjon állni. Az X-MODE gond nélkül megküzd minden akadállyal, amit elé állít.

Nagyszerű irányíthatóság

Mozgékonyságával és jó reakciókészségével olyan teljesítményre képes, amelyet akkumulátoros elektromos autótól még nem tapasztalt. Az alacsony súlypontnak és a karosszéria merevségének köszönhetően kiemelkedően intuitív vezetési élményt kínál, nem csak az akkumulátoros elektromos autók mezőnyében, hanem az összes járművet latba véve. Egypedálos üzemmódjával a vezető kizárólag a gázpedál segítségével gyorsíthat és lassíthat, ezzel fokozva a hatékonyságot is.

Hatékony hőgazdálkodás

Az úttörő bZ4X fűtőrendszere kiemelkedő hatékonyságot és alacsonyabb elektromos fogyasztást biztosít. Kis teljesítményű, nagy hatásfokú hőszivattyús rendszert használ a kiváló hatótávolság érdekében. Elnyeli a külső levegő hőjét, és télen a jármű felmelegítésére használja azt. Ez biztosítja, hogy a fűtés és a légkondicionálás szélsőséges hőmérsékleten is mindig elérhető legyen, és lényegesen kevesebb energiát pazaroljon, mint a hagyományos légkondicionáló rendszerek esetében.

Akkumulátor hatékonyság

A Toyota az elektrifikált járművek akkumulátorai kapcsán szerzett több mint 25 éves tapasztalatára támaszkodott, hogy a bZ4X új lítium-ion egysége világelső minőséget, tartósságot és megbízhatóságot biztosítson. Ráadásul a Toyota Battery Care azt is jelenti, hogy az akkumulátor az eredeti kapacitásának legalább 70 százalékát biztosítja 10 év* után is.

*A Toyota hivatalos szervizközpontjában évente elvégzett állapotellenőrzések függvénye.