Adatvédelmi nyilatkozat és beleegyezési kérelem

A fentiekben kért kifejezett beleegyezése alapján a Toyota Central Europe - Hungary Kft. (székhely: 2040 Budaörs Budapark Keleti 4. e-mail: adatvedelem@toyota-ce.com, honlap: www.toyota.hu és a Toyota Motor Europe („TME”), Avenue du Bourget / Bourgetlaan 60, 1140 Brüsszel, Belgium összegyűjti az Ön keresztnevét, vezetéknevét és e-mail címét [NMSC az ellenőrzéshez és kiigazításhoz], és megosztja ezeket az adatokat bizonyos Toyota entitásokkal (a fent leírtak szerint) abból a célból, hogy bizonyos...

marketingkommunikációkat küldjön Önnek, és bizonyos felmérési tevékenységeket végezzen a fent leírtak szerint. Kiválaszthatja az általunk küldhető kommunikációs kategóriákat, és bármikor jogában áll visszavonni hozzájárulását a fent kiválasztott kommunikációs kategóriák közül egy vagy több tekintetében a [...]-on keresztül. A fenti szabályokat a Toyota Általános Adatvédelmi és Személyes Adatvédelmi Szabályzatával együtt kell értelmezni, amelyben megtalálhatók az Ön személyes adatai kezelésének általános szabályai, beleértve az adatvédelmi jogait is (Joga van hozzáférni az Önről tárolt személyes adatokhoz, a helyesbítéshez, törléshez, adathordozhatósághoz és az adatkezelés korlátozásához, a tiltakozáshoz és az adatvédelmi hatóságnál történő panasztételhez), amelyeket Önnek el kell olvasnia és el kell fogadnia. Önnek joga van továbbá hozzáférni az Önről tárolt személyes adatokhoz, joga van a helyesbítéshez, törléshez, az adatok hordozhatóságához és az adatkezelés korlátozásához, tiltakozhat, valamint panaszt tehet az adatvédelmi hatóságánál. Kérjük, nyissa meg a következő linket [insert hyperlink to the General Toyota Privacy and Personal Data Protection Policy]. Szeretnénk megnyugtatni Önt, hogy miután megadta hozzájárulását, csak korlátozott számú Toyota entitás (a fent leírtak szerint) küldi el Önnek az Ön által kiválasztott marketingkommunikációt vagy felkérést a felmérésekben való részvételre. Hozzájárulását nem használjuk fel spam küldésére, vagy abból a célból, hogy bármilyen módon túlterheljük Önt kommunikációnkkal. Gondoskodunk arról is, hogy az e tevékenység során gyűjtött személyes adatait összevonjuk azokkal a személyes adatokkal, amelyek más forrásokon keresztül már jogszerűen elérhetőek lennének számunkra. Személyes adatait […]-ig megőrizzük attól a naptól kezdve, amikor megadta a hozzájárulását, és ezen időtartam lejártával töröljük. Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatait az Európai Gazdasági Térségen kívüli országokban található címzettek számára is hozzáférhetővé tehetik, akik segítséget nyújtanak az Ön személyes adatainak technikai feldolgozásához, és csak olyan mértékben, amennyire ez a segítségnyújtáshoz szükséges.

Adatvédelmi nyilatkozat és beleegyezési kérelem

A fentiekben kért kifejezett beleegyezése alapján a Toyota Central Europe - Hungary Kft. (székhely: 2040 Budaörs Budapark Keleti 4. e-mail: adatvedelem@toyota-ce.com, honlap: www.toyota.hu és a Toyota Motor Europe („TME”), Avenue du Bourget / Bourgetlaan 60, 1140 Brüsszel, Belgium összegyűjti az Ön keresztnevét, vezetéknevét és e-mail címét [NMSC az ellenőrzéshez és kiigazításhoz], és megosztja ezeket az adatokat bizonyos Toyota entitásokkal (a fent leírtak szerint) abból a célból, hogy bizonyos marketingkommunikációkat küldjön Önnek, és bizonyos felmérési tevékenységeket végezzen a fent leírtak szerint. Kiválaszthatja az általunk küldhető kommunikációs kategóriákat, és bármikor jogában áll visszavonni hozzájárulását a fent kiválasztott kommunikációs kategóriák közül egy vagy több tekintetében a [...]-on keresztül. A fenti szabályokat a Toyota Általános Adatvédelmi és Személyes Adatvédelmi Szabályzatával együtt kell értelmezni, amelyben megtalálhatók az Ön személyes adatai kezelésének általános szabályai, beleértve az adatvédelmi jogait is (Joga van hozzáférni az Önről tárolt személyes adatokhoz, a helyesbítéshez, törléshez, adathordozhatósághoz és az adatkezelés korlátozásához, a tiltakozáshoz és az adatvédelmi hatóságnál történő panasztételhez), amelyeket Önnek el kell olvasnia és el kell fogadnia. Önnek joga van továbbá hozzáférni az Önről tárolt személyes adatokhoz, joga van a helyesbítéshez, törléshez, az adatok hordozhatóságához és az adatkezelés korlátozásához, tiltakozhat, valamint panaszt tehet az adatvédelmi hatóságánál. Kérjük, nyissa meg a következő linket [insert hyperlink to the General Toyota Privacy and Personal Data Protection Policy]. Szeretnénk megnyugtatni Önt, hogy miután megadta hozzájárulását, csak korlátozott számú Toyota entitás (a fent leírtak szerint) küldi el Önnek az Ön által kiválasztott marketingkommunikációt vagy felkérést a felmérésekben való részvételre. Hozzájárulását nem használjuk fel spam küldésére, vagy abból a célból, hogy bármilyen módon túlterheljük Önt kommunikációnkkal. Gondoskodunk arról is, hogy az e tevékenység során gyűjtött személyes adatait összevonjuk azokkal a személyes adatokkal, amelyek más forrásokon keresztül már jogszerűen elérhetőek lennének számunkra. Személyes adatait […]-ig megőrizzük attól a naptól kezdve, amikor megadta a hozzájárulását, és ezen időtartam lejártával töröljük. Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatait az Európai Gazdasági Térségen kívüli országokban található címzettek számára is hozzáférhetővé tehetik, akik segítséget nyújtanak az Ön személyes adatainak technikai feldolgozásához, és csak olyan mértékben, amennyire ez a segítségnyújtáshoz szükséges.