1. A Toyota felfedezése
  2. Let's Go Beyond
  3. Ügyfél ígéret
Gyors linkek

A szervizelésen túl

A Toyota szervizközponok mindig túlmutatnak az átlagos ellátáson. Ez ingyenes vizuális állapotfelmérést, átlátható árakat és kizárólag eredeti alkatrészek használatát jelenti. Mindent megteszünk azért, hogy a lehető legjobban gondoskodjunk Önről és az Ön Toyotájáról.

Toyota Relax egy év extra garanciával

Nyugodt lehet, hiszen mi minden egyes szervizelés alkalmával plusz egy év garanciát vállalunk az Ön Toyotájára - akár az autó 10 éves koráig*.

Toyota által képzett szakértő technikusok

Az Ön Toyotájának egyre fejlettebb technológiája egyre képzettebb technikusokat igényel. Mivel senki sem ismeri jobban az Ön Toyotáját, mint a mi, Toyota által kiképzett technikusaink, ki tudná jobban biztosítani a lehető legjobb szolgáltatást?

Toyota eredeti alkatrészek

Annak érdekében, hogy Toyotája zökkenőmentesen működjön - és jó legyen az értéktartásban -, csak eredeti Toyota-alkatrészeket szerelünk be, mégpedig egy nagyon jó okból kifolyólag. Kizárólag ezek az alkatrészek készültek kifejezetten az Ön járművéhez.  

Megvárhatja a szervizt

Tudjuk, hogy mennyire fontos Önnek Toyota modellje

Ezért kínáljuk az Expressz szerviz lehetőségét, hogy zökkenőmentes és hatékony szervizeléssel gyorsan és biztonságosan visszatérhessen az útra.

Ingyenes vizuális állapotfelmérés

Amikor behozza Toyotáját szervizelésre vagy műszaki vizsgára, azonnal ellenőrizzük, hogy van-e valami, ami figyelmet igényel. Ha igen, egyszerűen, világosan és azonnal elmagyarázzuk, mielőtt bármilyen munkát elvégeznénk.

Használt autó ígéret

Nekünk eladhatja használt autóját, mindegy milyen márkájú. Bármilyen korú és állapotú legyen is, ígérjük, hogy tisztességes árat kínálunk.

 

*A feltételek és kikötések érvényesek. Az ajánlat az első forgalomba helyezéstől számított legfeljebb [10] éves vagy [185.000] km-es járművekre korlátozódik. További információért beszéljen kereskedőjével vagy látogasson el a Toyota weboldalára.