1. A Toyota felfedezése
  2. Let's Go Beyond
  3. Paris 2024
Gyors linkek

A 2024-es párizsi olimpiai játékok fejlesztése

Sportoló hőseinkhez hasonlóan mi a Toyotánál is mindig a jobbra törekszünk. A 2024-es Párizsi Olimpiai és Paralimpiai Játékok világszintű mobilitási partnereként pedig mi is tovább megyünk, hogy a fenntartható közlekedést minden eddiginél elérhetőbbé tegyük a sportolók és a látogatók számára. Fedezze fel, hogyan biztosítunk még fenntarthatóbb jövőt ennek a nagyszabású, globális eseménynek.

Vezetés a játékokért

Korszerű hidrogén üzemanyagcellás technológiánkat használjuk a mobilitás széndioxid-mentesítésére, és 500 hidrogénüzemű Toyota Mirait küldünk a 2024-es párizsi játékok hivatalos flottájába. Ezek a járművek mindenki számára tiszta közlekedést biztosítanak, segítve a sportolókat és a látogatókat a karbonlábnyomuk csökkentésében anélkül, hogy feladnák a kényelmet.

Zéró kibocsátás, nagy hatás

Mivel a nagy látogatottságú rendezvényeken a dízel buszok növelik a károsanyag-kibocsátást, forradalmasítani akartuk a buszos utazást a 2024-es párizsi játékok alatt, hogy a vendégek számára fenntartható lehetőséget biztosítsunk. Úgy döntöttünk, hogy tíz utólagosan átalakított, hidrogén üzemanyagcellákkal működő autóbuszt használunk. Ezeknek nagy hatásuk lesz a játékok alatt és a későbbiekben is. 

Örökségünk lesz

A fenntartható közlekedés biztosítása több, mint a 2024-es események során a károsanyag-kibocsátás csökkentése iránti elkötelezettség. Ez egy ígéret arra, hogy az olimpiai és paralimpiai játékok során maradandó örökséget hagyunk a környezetvédelem terén. És ez még nem minden. Azzal, hogy megmutatjuk a világnak, hogyan lehet a hagyományos közlekedési módszerekről átállni a zéró kibocsátású alternatívákra, felgyorsíthatjuk a szén-dioxid-semleges társadalom felé való átmenetet. 

Mozgalomra ösztönöz

Amikor a sportolók és a látogatók Párizsban gyűlnek össze, hogy részt vegyenek a játékokon, egy fenntarthatóbb jövő felé vezető mozgalom részesei. Azért vagyunk itt, hogy másokat is inspiráljunk a szélesebb értelemben vett társadalmi változásokra, és egy jobb világot teremtsünk a jövő generációi számára. 
Ha többet szeretne megtudni a fenntartható mobilitás jövőjéhez való hozzájárulásunkról, a Toyota hírportálon talál híreket, frissítéseket és betekintést. Lépjünk tovább, és feszegessük tovább a határokat, hogy a mobilitás zöldebb jövőjét teremtsük meg mindenki számára.