1. Tulajdonosok
  2. NEW Csatlakoztatott szolgáltatások do not publish live Elektromos autó töltés otthonról
  3. mytoyota
  4. MyT alkalmazás jogi nyilatkozat
Gyors linkek

MYT JOGI NYILATKOZAT

1. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a távirányítási funkciók csak illusztrációként vannak itt megjelenítve. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot Toyota márkakereskedőjével, hogy megtudja melyik funkciók elérhetők az adott régióban.

2. Néhány funkció modellfüggő, kérjük, vegye fel a kapcsolatot Toyota márkakereskedőjável, hogy megtudja mely funkciók elérhetőek az Ön autójában.

3. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a klíma távvezérlés nem minden országban elérhető a helyi szabályozások miatt. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot Toyota márkakereskedőjével, hogy megtudja, mely funkciók elérhetőek egy adott régióban.
4. A távvezérlés funkció használata közben kérjük, győződjön meg az alábbi körülményekről:

  •  A jármű rögzített helyzetben van és ellenőrizte, hogy a jármű környezete biztonságos. Bizonyosodjon meg róla, hogy az autóban nem tartózkodik személy, vagy háziállat.
  •  Ne használja a rendszert, ha a motorháztető nyitva van, vagy a jármű zárt térben parkol megfelelő szellőzés nélkül.
  • Csak akkor használja a rendszert, ha szükséges. Tartsa tiszteletben a környezet védelmét és minimalizálja a felesleges zajt vagy levegő szennyezést.

 

Kérjük, mindig tartsa tiszteletben a helyi és országos szabályozásokat, amelyek limitálhatják ezen funkciók használatát egy adott régióban. (például: néhány régióban ezen rendszerek használata csak elektromos üzemű járműveknél engedélyezett, vagy csak magánterületen).