Toyota kuplungok

Zökkenőmentes autózás - bármerre jár is

Akár autópályán száguld, akár kanyargós vidéki utakon vagy a sűrű nagyvárosi forgalomban vezet, a tökéletesen működő kuplung létfontosságú a sima fokozatváltáshoz és a hatékony gyorsításhoz - vagyis ahhoz, hogy Ön mindig biztonságosan uralhassa Toyotáját.

A kuplung folyamatosan súrlódik, ezért az idő múltával fokozatosan kopik. Érdemes odafigyelnie néhány jelre, hogy észrevegye, ha a kuplung már kezd elhasználódni. A következőkre figyeljen:
  • Nehézkes fokozatváltás 
  • Gyenge gyorsulás 
  • Szokatlan zaj
Az eredeti Toyota kuplungok kifejezetten az egyes Toyota modellekhez készültek, és számos előnyt kínálnak:
  • Tökéletesen illeszkednek az adott Toyota-modellhez 
  • A tárcsák barázdált felülete és a kuplungszerkezetek speciális tervezésű csillapítása zökkenőmentes váltást és még jobb teljesítményt kínál
  • Krómozott és keményített alkatrészeiknek köszönhetően még tartósabbak 
  • Környezetbarát üvegszálas anyagból készülnek
/
/

Egy eredeti Toyota kuplung nehezebben deformálódik vagy kopik, hosszabb időn át használható, és tökéletesen kompatibilis az Ön Toyota-modelljével. 
 
Hogy mindig nyugodtan autózhasson, a kuplung ellenőrzését bízza hivatalos Toyota márkaszervizére!

 A hétvégi Monza-i diadallal továbbra is 100%-os a Toyota Hypercar versenyautójának mérlege A hétvégi Monza-i diadallal továbbra is 100%-os a Toyota Hypercar versenyautójának mérlege Tudjon meg többet 26 a Toyota által támogatott magyar olimpikon szerzett kvótát a tokiói olimpiára 26 a Toyota által támogatott magyar olimpikon szerzett kvótát a tokiói olimpiára Tudjon meg többet A Toyota márkanevet is megkapják a CaetanoBus zéró emissziós buszai A Toyota márkanevet is megkapják a CaetanoBus zéró emissziós buszai Tudjon meg többet A legfontosabb információk globális tevékenységeinkről A legfontosabb információk globális tevékenységeinkről Tudjon meg többet