Toyota üzemanyagrendszer-tisztító

 

Az Ön Toyotájának motorját rendkívüli gondossággal úgy gyártottuk, hogy ellenálljon a kihívásoknak, sok éven át legyen megbízható útitársa, és mindvégig készséges teljesítménnyel álljon a rendelkezésére. Ugyanakkor a Toyota hatékonysága és teljesítménye az idők során csökkenhet, ahogy lerakódások gyűlnek fel a motorban. Ezek a lerakódások származhatnak magából az üzemanyagból, de keletkezhetnek az égési folyamat során is.

Akár egyetlen kezelés a Toyota üzemanyagrendszer-tisztítóval is azt eredményezheti, hogy az emissziós szint jóval közelebb kerül Toyotája újkori értékéhez. Csupán egyetlen kezelés is olyan hatékony tisztítást jelent, hogy javulás tapasztalható a következő területeken:

  • Nehéz indulás
  • Egyenetlen alapjárat
  • A teljesítmény csökkenése
  • Magas üzemanyag-fogyasztás
  • Motorkopogás
  • Hezitálás
  • Károsanyag-kibocsátás

A dízel Toyota üzemanyagrendszer-tisztítót úgy terveztük, hogy a lehető legalaposabban megtisztítsa az üzemanyagrendszert és a motort is. Szigorú tesztelésnek vetettük alá, vizsgálva a kompatibilitását , a legjobb teljesítményét, képességét a lerakódások eltávolítására, valamint felépítését, hogy biztosítsuk a gazdaságosabb üzemet és az egyenletes működést.

Ugyanígy a benzin Toyota üzemanyagrendszer-tisztító tisztítja a gyújtógyertyákat, javítja a motorindítási teljesítményt és alaposan kitisztítja az égésteret. Ennek eredményeképpen a Toyota teljesítménye javul, kedvezőbb lesz a fogyasztás és csöndesebb a motorműködés.

Ne tegye ki magát a költséges injektorcserének! Gondoskodjon arról, hogy Toyotája teljesítménye, gazdaságossága és károsanyag-kibocsátása a gyártáskor megadott értékek közelébe kerüljön: kezelje motorját még ma a Toyota üzemanyagrendszer-tisztítóval!

Tudjon meg többet

 A hétvégi Monza-i diadallal továbbra is 100%-os a Toyota Hypercar versenyautójának mérlege A hétvégi Monza-i diadallal továbbra is 100%-os a Toyota Hypercar versenyautójának mérlege Tudjon meg többet 26 a Toyota által támogatott magyar olimpikon szerzett kvótát a tokiói olimpiára 26 a Toyota által támogatott magyar olimpikon szerzett kvótát a tokiói olimpiára Tudjon meg többet A Toyota márkanevet is megkapják a CaetanoBus zéró emissziós buszai A Toyota márkanevet is megkapják a CaetanoBus zéró emissziós buszai Tudjon meg többet A legfontosabb információk globális tevékenységeinkről A legfontosabb információk globális tevékenységeinkről Tudjon meg többet