Toyota Corolla TS Kombi, Hatchback a Sedan Toyota Corolla TS Kombi, Hatchback a Sedan
10

10 érv, hogy miért válassza
az új Corollát!

Város - háttér Város - háttér
1.ÉRV

A Toyota a világ legjobb márkája

Több mint 10000000 autó

A Toyota a világ legnagyobb autógyártója. A 2014 óta minden évben rendszeresen több mint 10 millió Toyota talál gazdára.

  14000000 hybrid

Az első generációs Toyota Prius 1997-es megjelenése óta több mint 14 millió Toyota hibrid kelt el. A Toyota ezzel a hibrid technológia megkérdőjelezhetetlen vezetőjévé vált.

  2554 szabadalom

A Toyota a szabadalmaztatott autóipari technológiák rangsorában is világelső, hiszen övé a világ autóipari szabadalmainak 26 százaléka. 2015-ben a Toyota összesen 5680 üzemanyagcella-technológiával kapcsolatos szabadalmát tette ingyenesen hozzáférhetővé.

Toyota Corolla Hatchback Toyota Corolla Hatchback
2.ÉRV

A világ legkelendőbb autójának tizenkettedik generációja

54 éves története során a Toyota Corolla változataiból 44 millió darabot értékesítettek, így ez a modell a világ legnagyobb darabszámban eladott autója. Ezt a lenyűgöző örökséget a Corolla legújabb generációja is tovább viszi – méghozzá úgy, hogy felszereltsége és kidolgozása még kifinomultabb, biztonsági rendszere páratlan, hibrid hajtása pedig a Toyotára jellemzően takarékos és megbízható.

Toyota Corolla TS Kombi, Hatchback a Sedan Toyota Corolla TS Kombi, Hatchback a Sedan
3.ÉRV

Három karosszériaváltozat

Elegáns Sedan, dinamikus Hatchback, és karcsú, de tágas Touring Sports: válassza ki az igényeinek megfelelő kivitelt, és vezessen magabiztosan! Az új Toyota Corolla a sokoldalú TNGA platformra épül, amely az összes változatban nagyszerű vezethetőséget, alacsony tömegközéppontot és jobb vezetői üléspozíciót biztosít.

Toyota Corolla Touring Sports Toyota Corolla Touring Sports
4.ÉRV

A Toyota hibrid hajtásának negyedik generációja

A Corolla Hatchback és a Touring Sports kombi most először kétféle hibrid hajtással is kapható: az egyik a gazdaságos, városbarát 122 lóerős 1.8 Hybrid e-CVT, a másik pedig a vadonatúj és erős 180 lóerős 2.0 Hybrid Dynamic Force e-CVT. Mindkettő rendkívül takarékos, kifinomultan működik és élvezetes dinamikával mozgatja az autót.

Toyota Corolla Sedan Toyota Corolla Sedan
5.ÉRV

Második generációs Toyota Safety Sense

A Toyota Safety Sense olyan aktív biztonsági rendszereket foglal egységbe, amelyek segítenek a vezetőnek elkerülni a veszélyes helyzeteket. A Toyota biztonsági csomagjának második generációja még szélesebb körű biztonságot nyújt, és fejlett vezetést segítő funkciókkal teszi nyugalmasabbá az autózást.

Ütközést megelőző biztonsági rendszer (PCS)

segít elkerülni az autó előtt felbukkanó gyalogosokkal vagy járművekkel történő ütközéseket, illetve csökkenteni azok hatását

Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDA)

megakadályozza a kisodródást

Automatikus távfény-vezérlés (AHB)

éjszaka optimális látási viszonyokat teremt

Jelzőtábla felismerés (RSA)

segít a vezetőnek észrevenni az útjelzéseket, például a sebességkorlátozó táblákat

Toyota Corolla - Belső Toyota Corolla - Belső
6.ÉRV

Kényelem

Az új Toyota Corolla belső terét úgy alakították ki, hogy mindenki kellemesen érezze magát a hosszú utakon is. Az ülések kényelmesek, jó oldaltartásúak; a multimédia rendszer kezelőszervei a kormánykeréken kaptak helyet, hogy éppen kézre essenek, a kabin minőségi anyagai pedig olyan hellyé varázsolják az utasteret, ahová mindig szívesen ül be az ember.

Toyota Corolla - Belső Toyota Corolla - Belső
7.ÉRV

Gazdag felszereltség

A Corolla felszereltsége magasra teszi a mércét. Élvezze a fejlett holttérfigyelő funkció segítségét, olvassa le az úttal kapcsolatos információkat a head-up kijelzőről, és töltse fel mobiltelefonját a középkonzolban elhelyezett vezeték nélküli töltőről! Az új Toyota Corolla hosszú felszereltségi listáján a legmodernebb technológiák szerepelnek, hogy Ön és autója minden valós élethelyzetre felkészülhessen.

Toyota Corolla Sedan Toyota Corolla Sedan
8.ÉRV

Megbízhatóság

A Toyota legendás megbízhatóságának alapja a folyamatos fejlesztés, a Kaizen filozófiája. Hiszünk abban, hogy mindenen lehet még tökéletesíteni, így állandóan arra törekszünk, hogy termékeink minősége javuljon. A Kaizen eredményét független tesztek igazolják, bebizonyítva, hogy a Toyota betartja ígéretét, és autóinak minősége folyamatosan javul. A Forbes, a J.D. Power, a Brandz, a Consumer Reports, a What Car?, az Interbrand és más szervezetek felmérései alapján a Toyota a legértékesebb autógyártó a világon, járművei pedig a legmegbízhatóbbak.

Toyota Corolla Sedan Toyota Corolla Sedan
9.ÉRV

Kiváló értéktartás

A minőség magabiztossá tesz. A Toyoták megbízhatók, biztonságosak és gazdaságosak, ami az évek során alacsony üzemeltetési költséget jelent, ez pedig az autó eladásakor is fontos tényező. Egy Toyota esetében biztos lehet abban, hogy csekély lesz az értékcsökkenés, hiszen a jó minőségre mindig nagy az igény.

Férfiak az autóban Férfiak az autóban
10.ÉRV

Finanszírozás

Az új Toyota Corolla könnyebben elérhető, mint gondolná. Válassza ki az igényeinek megfelelő finanszírozási konstrukciót!

Tudjon meg többet

Toyota városi autók Toyota városi autók Hasonlítsa össze funkcióikat, teljesítményüket és felszereltségüket! A vadonatúj Toyota Corolla és RAV4 A vadonatúj Toyota Corolla és RAV4 a négy Euro NCAP kategóriában Toyota családi autók Toyota családi autók Tapasztalja meg, mennyire kényelmes is lehet egy utazás! Toyota GR SPORT modellek Toyota GR SPORT modellek Fedezze fel a vezetés örömét a GR SPORT modellekkel! Tekintse meg a Toyota nagy teljesítményű GR modelljei által inspirált, egyedi Gazoo Racing színekben elérhető típusaink kínálatát.