A Toyota megbízhatósága

Tudjon meg többet!

A Toyota autóinak legendás minősége mögött márkánk filozófiája, a tökéletességre való folyamatos törekvés áll. Autóinkat úgy alkotjuk meg, hogy a legapróbb részletekre is kiemelt figyelmet fordítunk. A mindennapokban ez annyit tesz, hogy aki a Toyotát választja, mindig biztos lehet abban, hogy biztonságos autóban utazik, amelyet sok-sok éven át nyugodtan és kényelmesen használhat. A Toyota megbízhatóságát számos független kutatóintézet igazolta már - nem beszélve az extrém körülmények közt folytatott tesztekről.

Consumer Reports 2017

Az USA-ban elvégzett legnagyobb megbízhatósági felmérést egy tekintélyes és befolyásos fogyasztói szervezet végzi.

A legmegbízhatóbb márkák listájának első és második helyén a Lexus és a Toyota neve áll. 14 Toyota modelljét az út legmegbízhatóbb autói közé sorolták.

2018 - Helyezet Változás a 2016-ttal képest Márka Modellek száma A legkevésbé megbízható modell Átlagos megbízhatósági pontszám A legmegbízhatóbb modell
1
1
Toyota
14 Tacoma 80 GT86
2
1
Lexus
8 GX 77 ES
3
2
Kia
7 Sportage 71 Niro

2017 What Car?

A legnagyobb brit vásárló márka, amely az elmúlt 40 évben segített az ügyfeleknek jó döntéseket hozni, 14 000 embert kérdezett meg arról, tapasztalt-e valamilyen hibát 0-3 éves autója működésében az elmúlt évben.

Helyezet Márka Eredmény
1 Lexus 0.0%
2 Mitsubishi 0.0%
3 Toyota 0.0%
4 Suzuki 0.0%
5 Alfa Romeo 0.0%

A What Car? listáján a Lexus végzett az első helyen és a Toyota harmadik helyen.

Továbbra is a Toyota a világ legértékesebb autómárkája

Sokéves tapasztalat, innovatív technológia és folyamatos törekvés a legkifinomultabb autók gyártására. Ez tette lehetővé számunkra, hogy a tizennegyedik alkalommal is első helyen álljunk a világ legértékesebb autómárkáinak listáján az Interbrand jelentése szerint. A Toyota olyan óriások elött áll a globális világranglista hetedik helyén, mint a Facebook, a Disney vagy az Intel.Toyota :: Best Global Brands 2017

Fenntartási költségek

Toyota
Az amerikai szakemberek által 10 éven át gyűjtött adatokat feldolgozó Yourmechanic.com portál összehasonlította a gépkocsik fenntartási költségeit, és a megfigyeltek alapján a Toyota gyártmányú járművek bizonyultak a legalacsonyabb fenntartási költségűnek.

J.D. Power 2016

Egy amerikai vállalat, amely az IQS (Újkori Minőség Felmérés) során a vásárlást követő 90 napos időszakban értékeli az új autók megbízhatóságát.

 • 1

  Lexus CT 200h
 • 2

  BMW 2
 • 3

  Mercedes CLA

Prémium kisautók
kategória

 • 1

  Lexus GS
 • 2

  Audi A7
 • 3

  Hyundai Genesis

Nagyméretű luxusautók
kategória

 • Toyota Scion tC

 • Toyota Camry

 • Toyota Corolla

 • Toyota Highlander

Toyota-győzelem ezekben
a kategóriákban

Prius - egymillió kilométerA hybridekhez számos legenda fűződik, de tény, hogy a Toyota-hybrid innovatív technológiái hosszú éveken át gondtalan utazást biztosítanak. A legjobb példa erre talán a bécsi taxisofőr, Manfred Dvorak esete, aki egymillió kilométert autózott Toyota Priusával. Az autó sosem hibásodott meg, és az akkumulátorát sem kellett cserélni. Sőt a helyzet az, hogy a Prius még ma is tökéletesen megbízhatóan teszi a dolgát Bécs sűrű forgatagában.

Az elpusztíthatatlan Toyota HiluxA Toyota Hilux strapabírásának megítélése már-már tisztességtelen a többi márkával szemben. De hát hogyan is lehetne felülkerekedni egy olyan autón, ami túlélte a tüzet, a dagályt, egy épület ráomlását, és ami elsőként jutott el az Északi-Sarkra?

Tudjon meg többet

E-Jogi nyilatkozatunk

Honlapunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobb szolgáltatást nyújthassunk Önnek.
ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT