Hibrid autók

Kényelmes és takarékos

A Full Hybrid hajtás minden egyes kilométeren hasznot hajt.

A Toyota hibrid modelljei világszerte egyre népszerűbbek. Ennek oka felülmúlhatatlan megbízhatóságuk, rendkívüli takarékosságuk, élvezetes teljesítményük és lenyűgözően gazdag felszereltségük.

1.

Mert csekély üzemanyag-fogyasztásukhoznagy teljesítmény társul 

Hibrid - Toyota Corolla Sedan

2.

Mert páratlanulmegbízhatóak 

Hibridek - Toyota RAV4 Hybrid

3.

Mert modern technológiákat és gazdagalapfelszereltséget kínálnak 

Hibridek - Toyota C-HR Hybrid

4.

Mert a hibrid akkumulátorra akár 10 év garancia jár 

Hibridek - Toyota

Modellválaszték

Toyota Yaris

Yaris

Bemutatjuk Önnek a tökéletes városi autót, amit a sűrű forgalomban ugyanolyan élvezetesen vezethet, mint az autópályán. A Yarist a Toyota TNGA padlólemezére építettük, hogy remek menetdinamikájához élvonalbeli biztonság társuljon. A modern és dinamikus karosszéria kifejezetten stílusos, az utastér ösztönösen használható technológiái pedig minden utazást kellemessé varázsolnak.
Előnyök Szélesebb, erőteljesebb hatású karosszéria Dinamikus és takarékos motorok A Toyota hibrid hajtásának 4. generációja
Toyota Corolla Hatchback

Corolla
Hatchback

A kompakt, dinamikus ötajtós karosszériához kétféle hibrid hajtásláncot választhat: az egyik a gazdaságos 1.8 Hybrid 122 lóerős e-CVT, a másik pedig az új, dinamikus 2.0 Hybrid Dynamic Force 180 lóerős e-CVT. Kiemelkedő teljesítmény, kellemes vezethetőség, és páratlanul takarékos működés. Kell ennél több?
Előnyök Választhat a kétféle, 218‎ és 180‎
lóerős hibrid hajtáslánc közül
Dinamikus ötajtós karosszéria Praktikus kialakítás, gazdag felszereltség
Toyota Corolla Sedan

Corolla Sedan

Az új Corolla Sedan Hybrid felfrissített dizájnja és intelligens technológiája lélegzetelállító. Az innovatív és megbízható negyedik generációs hibrid hajtással az autó vezetése igazi élmény.
Előnyök Megbízható 1.8‎ Hybrid 122‎ lóerős
e-CVT hajtáslánc
Az átlagos üzemanyag-fogyasztás
3,4‎-3,8‎ l/100‎ km
Fejlett Toyota Safety Sense
biztonsági rendszerek‎
Toyota Corolla Touring Sports

Corolla
Touring Sports

Tágas csomagteret szeretne, amiben minden csomagja elfér? Ugyanakkor a hibrid hajtás alacsony üzemanyag-fogyasztása is csábítja? Akkor fedezze fel az új Corolla TS Hybrid modellt! Kétféle hibrid hajtáslánc közül is választhat: az egyik a gazdaságos 1.8 Hybrid 122 lóerős e-CVT, a másik pedig az új, dinamikus 2.0 Hybrid Dynamic Force 180 lóerős e-CVT.
Előnyök Választhat a kétféle‎,‎ 218 és 180 lóerős
hibrid hajtáslánc közül
596‎ literes csomagtér ‎(‎581‎ liter
a 2.0‎ Hybrid Dynamic Force 180‎ lóerős hajtáslánc esetén‎)‎
Innovatív Toyota Safety Sense csomag
Toyota Camry

Camry

Egyedülállóan stílusos és karakteres külső dizájn. Kiemelkedő felszereltség, tágas utastér. Negyedik generációs hibrid hajtás 218 LE teljesítménnyel. A 14 éves távollét után visszatérő Toyota Camry izgalmas vezetési élményt kínál.
Előnyök Negyedik generációs hibrid hajtás 218 LE teljesítménnyel Az átlagos üzemanyag-fogyasztás
5,2-5,6 l/100 km
Fejlett Toyota Safety Sense
aktív biztonsági rendszerek
Toyota C-HR

Toyota
C-HR

A legfejlettebb hibrid technológiát és egyedi stílust kínáló C-HR Hybrid egy modern crossover, ami a kupék és a terepjárók legjobb tulajdonságait ötvözi. Az autó a TNGA padlólemezre épült, ezért kifejezetten élvezetesen vezethető.
Előnyök A kompakt és dinamikus formájú karosszéria
tágas utasteret rejt
Teljes Toyota Safety Sense csomag A fordulókör sugara mindössze 5,2 méter
Toyota RAV4

RAV4

Az SUV-szegmens legendája nemcsak tágas utasterével, hanem fejlett technológiáival is lenyűgözi utasait. A hibrid hajtás egyedülálló kombinációt alkot a RAV4 megbízhatóságával és keménységével – az eredmény pedig lehengerlő teljesítmény, remek menetdinamika és csekély üzemanyag-fogyasztás.
Előnyök A hibrid rendszer kombinált
összteljesítménye 218 LE‎
Kényelmes és tágas belső tér
sok helyet biztosít az utasoknak
A csomagtér ledöntött hátsó ülésekkel
1690‎ liter
RAV4 Plug-in

RAV4
Plug-in

Az új Toyota RAV4 Plug-in Hybrid keveset fogyaszt, ám Hybrid Dynamic Force hajtása mégis lenyűgöző, 306 lóerős teljesítményt nyújt. Autózzon stílusosan a Toyota hibrid zászlóshajójával, és élvezze a prémium felszereltséget, amelyben olyan megoldások kényeztetik, mint a fűthető hátsó üléssor, a HUD kijelző vagy a kézhasználat nélkül is nyitható csomagtérajtó!
Előnyök 6,2 másodperc alatt gyorsul 0-100 km/órára Több mint 65 km hatótávolság tisztán elektromos hajtással Csekély üzemanyag-fogyasztás és a szegmens legalacsonyabb CO2-kibocsátása
Toyota Yaris Cross

Yaris Cross

Szerelem első látásra: a városi forgalomban is otthonosan mozgó, és a legmodernebb technológiákat, köztük öntöltő hibrid rendszert kínáló új Yaris Cross egy olyan SUV, ami meglepően magas szintű kényelmet, minőséget és funkcionalitást kínál.
Előnyök Különleges dizájn Intelligens összkerékhajtás (AWD-i) Megbízható, nagy teljesítményű és alacsony fogyasztású hibrid technológia
Toyota Highlander

Highlander

Erőteljes, prémium minőségű 7 üléses SUV hibrid hajtással, az elképzelhető legnagyobb kényelemmel és teljesítménnyel. Kívül modern és robusztus, belül pedig tágas és fényűző. A gondosan kidolgozott részletek és a modern megoldások minden utazást feledhetetlen élménnyé avatnak.
Előnyök 2‎,‎5 literes‎,‎ 248 lóerős
Hybrid Dynamic Force hajtás
Intelligens összkerékhajtás (AWD-i) Gazdag alapfelszereltség