gr-sport-logo

GR Yaris Dynamic - 3 ajtós hatchback

gr-sport-logo
  • Hófehér Nem kompatibilis a kiválasztott motorral
 • Gyöngyfehér Nem kompatibilis a kiválasztott motorral
 • Éjfekete Nem kompatibilis a kiválasztott motorral
 • Érzéki vörös Nem kompatibilis a kiválasztott motorral
12 400 000 Ft

Játszótér az egész világ

A GR Yaris tervezésénél minden szempontot felülírt a vezetés élménye, így ezentúl minden út és utca csak arra vár, hogy Ön igazán jól érezze magát. Így született meg ez az erőtől duzzadó, vehemens, mégis praktikus és élvezetesen vezethető gép, ami nap mint nap lenyűgözi majd Önt, bármerre vezet is az útja.

Nézzen körül

Ismerje meg a GR Yaris legfontosabb jellemzőit. Forgassa meg a járművet, így minden szögből megcsodálhatja.

 • Alacsonyabb és szélesebb

  Az aerodinamikai teljesítményt, a menetstabilitást és az irányíthatóságot hatásosan fokozza a GR Yaris leültetett, széles terpesztésű futóműve, akárcsak a szemet gyönyörködtető 18 colos, 10 küllős könnyűfém keréktárcsák.

 • Rally-futómű

  Kimagasló tapadás és irányíthatóság a legrosszabb útfelületeken is: az új MacPherson rugóstagot és a kettős keresztlengőkaros felfüggesztést a TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team szakemberei csiszolták tökéletesre.

 • Az erő művészete

  WRC-pilótáink hosszan tesztelték és tökéletesítették a GR-FOUR 4WD rendszert, hogy a lehető leggyorsabban teremtsen egyensúlyt az első és a hátsó kerékhez jutó forgatónyomaték között. Jöhet bármilyen szűk kanyar, a GR Yarist mindig biztos kézzel uralhatja!

 • Erős autóhoz erős védelem is jár

  A védelemről a legújabb Toyota Safety Sense technológiák gondoskodnak; például az aktív kormányzási asszisztenssel kiegészített ütközést megelőző biztonsági rendszer, ami előre felméri a lehetséges veszélyhelyzeteket, és segít elkerülni az ütközést, vagy mérsékelni a baleset súlyosságát. Mindezt hatásosan egészíti ki a GR-FOUR 4WD rendszer kivételes tapadása és stabilitása.

Az új Toyota GR Yaris

 • Versenyzői rutinnal minden kanyarban

  A TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team csapattal közösen fejlesztett GR Yaris egy rally-sztár higgadtságát kölcsönzi Önnek. A kis tömegű GR-FOUR 4WD rendszer gyorsan reagáló tengelykapcsolója és két, részlegesen önzáró Torsen differenciálműve* éppen megfelelő vonóerőt küld minden kerékre.
  * A Versenypálya csomaggal rendelhető

 • A teljesítmény új dimenziója

  261 lóerejével és 360 Nm forgatónyomatékával az új fejlesztésű háromhengeres, 1,6 literes turbómotor hihetetlen gyorsításra képes. Toyota által elsőként bevezetett technológiák – mint az egyedi motorblokk, a különleges dugattyúk vagy az egyszeres megfúvású, golyóscsapágyazott turbótöltő – csökkentik a tömeget és javítják a vezethetőséget.

 • Teljesítményre gyúrva

  A GR Yaris különleges karosszériáját áramvonalasra formáltuk, így öltött alakot az alacsony tetővonal és a letisztult, kupés vonalvezetés. A karbonszálas műanyag tetőnek és az alumínium lemezeknek köszönhetően mélyebbre került a súlypont és csökkent a tömeg. A széles hűtőrács sokkal több hűtőlevegőt juttat a fékekhez és a motorhoz.