Toyota AYGO

Nagyvárosi életstílus

Nagyvárosi életstílus

A nagyvárosok utcáira tervezett dinamikus és agilis AYGO meglepően tágas és kényelmes közlekedést biztosított. Merítsen inspirációt az AYGO merész formavilágából, a különleges JBL edition részleteiből vagy az új kéttónusú fényezéseiből és tekintse meg újabb modelljeinket.

Előnyök

AYGO :: Egyedi dizájn

Egyedi dizájn

Az AYGO modern formaterve a legutóbbi átalakítással sokkal erőteljesebb háromdimenziós hatást kelt. Minden kivitelhez LED nappali menetfények és hátsó helyzetjelző lámpák járnak, amelyek még dinamikusabb külsőt kölcsönöznek az autónak, a látványos Mandarin fényezés pedig szinte vonzza a tekinteteket.

Toyota GT86 :: Elenyésznek a város zajai

Elenyésznek a város zajai

Az utastérben minden a nyugodtabb vezetést szolgálja: a kényelmi rendszerek, a modern, háromdimenziós műszerfal, sőt a műszerek új árnyalatú háttérvilágítása is. A modern anyagok használatával jelentősen csökkentettük a zajt és a rezgéseket, hogy az új AYGO utasterét még kellemesebb hellyé varázsoljuk.

AYGO :: Maradjon kapcsolatban!

Maradjon kapcsolatban!

Az Apple CarPlay vagy az Android Auto alkalmazásokkal intelligensé formálhatja AYGO-ját. Az új Multimédia rendszer segítségével könnyen indíthat hívásokat, diktálhat szöveges üzeneteket, térképeket böngészhet, sőt zenét is streamelhet okostelefonjával. Használja készülékét szabadon és élvezze a kapcsolatra épülő világ összes előnyét!

Galéria