1. Modellek
 2. Áttekintés
Gyors linkek

RAV4 Comfort

5 ajtós SUV

RAV4 - Comfort - 5 ajtós SUV
Indulóár
15 840 000 Ft
128 - 137 g/km
5.6 - 6 kg/100km
4X4
2.5l Hybrid Dynamic Force (FWD/218 DIN hp)
RAV4 - Comfort - 5 ajtós SUV
Hófehér (040)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/hu/hu

 • Formaterv

  Kitűnik a tömegből

  A RAV4 arra készült, hogy vezessék, formájával pedig kitűnik a tömegből. A teljes méretű SUV modellek robusztus megjelenését éles, dinamikus stílussal egyesíti, így merész, városi karakterrel is rendelkezik. Az eredmény egy kivételes tulajdonságokkal rendelkező SUV, amely bárhová elviszi Önt stílusosan és biztonságban.

 • Erős és hatékony

  Az erőteljes, 2,5 literes Hybrid Dynamic Force (A25A-FXS) hajtáslánc különösen kifinomult működés mellet kínál bőséges teljesítményt és magabiztos precizitást. A kétliteres, közvetlen befecskendezéses benzinmotor (M20A-FKS) határozott gyorsulást és bőséges nyomatékot kínálva ígér élménydús autózást.

 • Nagy, merész és dinamikus

  A RAV4 ugyan teljes méretű SUV, ugyanakkor nagyon könnyen vezethető a kiváló átláthatósága és lenyűgöző manőverezhetősége révén, ami városban is jó társsá teszi. 4,6 méteres teljes hosszúságával és mindössze 11 méteres fordulókörével egyetlen út sem lesz túl keskeny a számára.

 • Felkészült minden eshetőségre

  A Toyota Safety Sense biztonsági rendszer még több intelligens megoldással rendelkezik, vagyis a RAV4 még több esetben segíti Önt - minden helyzetben teljes nyugalmat biztosítva. Az ütközés előtti biztonsági rendszer például nap közben már a kerékpárosokat is felismeri, sőt, a gyalogosokat éjszaka is észleli.

Teljes képernyős nézet Lezárás