1. Modellek
Gyors linkek

Készen áll? Válassza ki a felszereltségi szintet és a motort

VÁLASSZA KI A FELSZERELTSÉGI SZINTET

5 változat

 • RAV4 - Comfort - 5 ajtós SUV

  RAV4 Comfort

  Hibrid
  5 ajtós SUV

  Motor kiválasztása


  Induló ár

  16 640 000 Ft

  Fokozatmentes automata (CVT) váltó | 4X2
  • CO2 WLTP
   126 - 132 g/km
  • Üzemanyag fogyasztás
   5.6 - 5.8 kg/100km

  Induló ár

  15 840 000 Ft

  Fokozatmentes automata (CVT) váltó | 4X4
  • CO2 WLTP
   128 - 137 g/km
  • Üzemanyag fogyasztás
   5.6 - 6 kg/100km
 • RAV4 - Selection - 5 ajtós SUV

  RAV4 Selection

  Hibrid
  5 ajtós SUV

  Motor kiválasztása


  Induló ár

  18 570 000 Ft

  Fokozatmentes automata (CVT) váltó | 4X2
  • CO2 WLTP
   130 - 132 g/km
  • Üzemanyag fogyasztás
   5.7 - 5.8 kg/100km

  Induló ár

  17 770 000 Ft

  Fokozatmentes automata (CVT) váltó | 4X4
  • CO2 WLTP
   131 - 137 g/km
  • Üzemanyag fogyasztás
   5.8 - 6 kg/100km
 • RAV4 - ADVENTURE - 5 ajtós SUV

  RAV4 ADVENTURE

  Hibrid
  5 ajtós SUV

  Motor kiválasztása


  Induló ár

  19 040 000 Ft

  Fokozatmentes automata (CVT) váltó | 4X4
  • CO2 WLTP
   132 - 137 g/km
  • Üzemanyag fogyasztás
   5.9 - 6 kg/100km
 • RAV4 - Executive - 5 ajtós SUV

  RAV4 Executive

  Hibrid
  5 ajtós SUV

  Motor kiválasztása


  Induló ár

  19 140 000 Ft

  Fokozatmentes automata (CVT) váltó | 4X2
  • CO2 WLTP
   130 - 132 g/km
  • Üzemanyag fogyasztás
   5.7 - 5.8 kg/100km

  Induló ár

  18 340 000 Ft

  Fokozatmentes automata (CVT) váltó | 4X4
  • CO2 WLTP
   132 - 137 g/km
  • Üzemanyag fogyasztás
   5.8 - 6 kg/100km
 • RAV4 - GR Sport - 5 ajtós SUV

  RAV4 GR Sport

  Hibrid
  5 ajtós SUV

  Motor kiválasztása


  Induló ár

  19 840 000 Ft

  Fokozatmentes automata (CVT) váltó | 4X4
  • CO2 WLTP
   132 - 137 g/km
  • Üzemanyag fogyasztás
   5.8 - 6 kg/100km

100% SUV. 100% HIBRID. Nincsenek félmegoldások

Az új Toyota RAV4 egy igazán modern SUV, ami nem ismer kompromisszumot a fontos a dolgokban. Karosszériájának merész stílusát a karakteres domborulatok és a látványos részletmegoldások adják, s mindezt egy vadonatúj 2,5 literes hibrid hajtás egészíti ki, ami új mércét állít a kategóriában.

TOYOTA SZALONAUTÓK SZÉLES VÁLASZTÉKA

Tekintse meg azonnal elérhető modellválasztékunkat, és találja meg kedvenc autóját, akár extra kedvezménnyel! Válassza ki a kívánt modellt, és jelentkezzen tesztvezetésre vagy kérjen ajánlatot márkakereskedéseinkben.
További információk (Opens in new window)

Vérbeli SUV, vérbeli hibrid. Nem köt kompromisszumot

A mindenre felkészített Toyota RAV4 a robusztus SUV-karakter és az elegáns, modern stílus tökéletes keveréke. Jóllehet kifejezetten városi előnyöket kínál, a nagy nyomaték és az alacsony károsanyag-kibocsátás egyedülálló kombinációja egyúttal tökéletes „mindenes” járművé teszi, így a városi utcákon és a vidéki utakon egyaránt kiváló társ. Ne legyen kétsége afelől, hogy a Toyota RAV4 bárhová elviszi.

RAV4 GR SPORT

Nem szokványos megoldásokat keres? A Toyota RAV4 GR SPORT segítségével bátran nézhet szembe a modern világ kihívásaival. Ezt a verziót a TOYOTA GAZOO Racing csapat eredményei ihlették, amit az autó színvilága és egyedi stíluselemei is bizonyítanak.

Modern formák

A kifinomult és egyedi Toyota RAV4 GR SPORT a sportos stílust az SUV felépítés legjobb tulajdonságaival ötvözi. Az autó erőteljes sziluettje egyedi stílusjegyeket kapott, mint például a festett GR SPORT első hűtőrács és a zongoralakk-feketére festett GR SPORT hátsó diffúzor.

Minden utazáshoz felszerelve

A GR SPORT változat funkciói között ott vannak a fejlett multimédiás rendszerek és az innovatív Toyota T-Mate biztonsági technológiák, mint például az automatikus fékezésre képes hátsó keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszer (RCTA) és az intelligens parkolóradar (ICS).

Dinamikus AWD-i

A Toyota RAV4 GR SPORT a 222 lóerős 2,5 Hybrid Dynamic Force AWD-i e-CVT hajtáslánccal van felszerelve. Az intelligens összkerékhajtási rendszer automatikusan az útviszonyokhoz igazítja a beállításokat, növelve ezzel a tapadást.

Létezik hasznos, és létezik elengedhetetlen

A legsokoldalúbb és legkifinomultabb SUV modellünk, a Toyota RAV4 éppolyan stílusos, mint amilyen praktikus. Ön köré lett tervezve, így számos olyan funkcióval van felszerelve, amelyek segítenek megvalósítani autós álmait.

Arra készült, hogy nyomot hagyjon

Tegyen jó benyomást a RAV4 tekinteteket vonzó megjelenésével. Erőteljes és elragadó kiállásának köszönhetően a kíváncsi szemek rengeteg részletben tudnak elmerülni végig a merész sziluett mentén – az elegáns első LED-es fényszóróktól egészen az egyedi LED-es hátsó lámpákig. A masszív SUV kiállás bizonyítja, hogy vidéken és városban egyaránt otthonosan mozog az autó.

 

 

 

Járja a saját útját hibrid erővel

A RAV4 kellő erőt biztosít elektromos üzemmódban is, hogy továbblépjen az akadályokon. Az üzemanyagtartálynak és a nagyobb, az autó által menet közben töltött akkumulátornak köszönhetően a RAV4 biztosítja a városi utcák és a vidéki utak leküzdéséhez szükséges sokoldalúságot. Ráadásul, hála az öntöltő hibrid hajtásláncnak, kivételes hatótávolságot tudhat magáénak, miközben az elektromos hajtás minden előnyét biztosítva.

Tér a pihenéshez

A RAV4 utasterében a robusztus külső kialakítás és az átgondolt belső elrendezés találkozik. A széles középkonzol és a modern, új műszerfal köré épült lenyűgöző utastér olyan helyet kínál, ahol kényelmesen elhelyezkedhet és élvezheti az utazást. Az ellenállhatatlan stílus a hatékony technológiával találkozik olyan innovatív funkciók képében, mint a vezeték nélküli töltés és a modellhez szabott, 9 hangszórós JBL audiorendszer, amellyel kedvenc lejátszási listáit hallgathatja menet közben. Maradjon kapcsolatban kedvenc alkalmazásaival az Apple CarPlay és az Android Auto™ zökkenőmentes okostelefon-integrációjának köszönhetően.
19" GR SPORT fekete keréktárcsák
Karcsú formaterv
Stílusos ülések
Intuitív utastér
Dinamikus forma

19" GR SPORT fekete keréktárcsák

A Toyota történetében először alkalmaztak vízsugaras vágást a RAV4 GR SPORT 19" fényes fekete keréktárcsáinak elkészítéséhez. A jellegzetes fehér dekorcsíkok kifinomultságot árasztanak.

Karcsú formaterv

Élvezze a vágyakozó pillantásokat a gyönyörű és impozáns GR SPORT hűtőrácsnak köszönhetően, amelyet egyedi, szögletes első ködlámpák szegélyeznek. A sötét ezüst első légterelő fokozza az áramvonalas megjelenést.

Stílusos ülések

A belső térnek nemcsak kényelmesnek kell lennie, hanem jól is kell kinéznie. A fejtámlákon található dombornyomott GR SPORT logók tökéletes első benyomást keltenek, míg az új fekete szintetikus bőrrel és velúrral borított, ezüst varrással megáldott ülések kiváló tartást nyújtanak, és még az elektrosztatikus terhelésnek is ellenállnak.

Intuitív utastér

A RAV4 GR SPORT versenyzésből származó öröksége már első pillantásra egyértelmű – az ikonikus logó a kormányon és a stílusos padlószőnyegeken egyaránt feltűnik. A műszerfalon minden megvan, amire csak szükség lehet, beleértve a 12,3" TFT műszeregységet, amely testreszabható, és megmutatja a legfontosabb információkat egy pillantásra, valamint a 10,5" multimédiás képernyőt nagyfelbontású, színes kijelzővel, navigációval, vezeték nélküli Apple Carplay rendszerrel és egyéb szórakoztató funkciókkal.

Dinamikus forma

Legyen büszke a GR SPORT származásra, amit az egyedi hátsó jelvény, a zongoralakk fekete hátsó lökhárítóbetétek és a sötét ezüst hátsó küszöbelem is megmutat – utóbbi kettőt kifejezetten a GR SPORT verzió számára tervezték.

Sportos és kifinomult

Ki mondta, hogy ami sportos, nem lehet kifinomult is? A Toyota Gazoo Racing ihlette RAV4 GR SPORT esetében tökéletesen működik ez az összhang - éppen ez teszi kivételesség az autót.

Technológia, amely felülmúlja az elvárásokat

A RAV4 utasterében a letisztult, minimalista formák ragyogóan innovatív technológiát rejtenek. Találja meg az intuitív középkonzolt az okosan megtervezett tárolórekeszek gyűrűjében, majd csatlakozzon a navigációhoz, a szórakoztatórendszerhez és egyebekhez.
 • Multimédiás képernyő A Toyota RAV4-ben a megtalálható az új multimédiás csomag, amely a továbbfejlesztett kapcsolódási és kényelmi funkciók széles skáláját kínálja, beleértve az OTA (Over-the-Air) frissítési lehetőséget. Tapasztalja meg az új, 10,5" érintőképernyős multimédiás rendszeren az új szintre emelt csatlakozási lehetőségeket, amelyek egy érintésre elérhetők. Könnyedén integrálhatja a legújabb okostelefon-modelleket a vezeték nélküli Apple CarPlay segítségével.
 • Digitális műszeregység A Toyota RAV4 továbbfejlesztett 12,3", teljesen digitális műszeregysége lehetővé teszi, hogy saját igényeinek és kívánalmainak megfelelően szabja személyre a stílusát és a tartalmát egyaránt. Négy különböző téma közül választhat: Casual, Smart, Sport és Tough, valamint három különböző elrendezés van, hogy tökéletes, személyre szabott képernyőélményben legyen része. Ezenkívül személyre szabhatja a megjeleníteni kívánt információkat, és elkészítheti az Ön számára megfelelő megjelenítést.
 • Távvezérlési szolgáltatások és Toyota Smart Connect A technológia minden szempontból kiemeli a RAV4-et a tömegből – akár parkol, akár úton van. Mielőtt még beülne a járműbe, az okostelefonos MyToyota alkalmazás a kapcsolódási lehetőségek új világát nyitja meg Ön előtt. Használja telefonját a légkondicionálás ütemezéséhez, a jármű távoli hűtéséhez és fűtéséhez, az ajtók bezárásához és kinyitásához, vagy akár villogtassa a vészvillogót, hogy könnyebben megtalálja a parkolóban az autóját. A Toyota Smart Connect pedig a zökkenőmentes, felhőalapú navigációval, az intelligens hangvezérléssel, valamint a valós idejű közlekedési és közúti információkkal minden utazást feldob.

TOYOTA GAZOO RACING

Fedezze fel a Toyota sportos oldalát! Ismerje meg a GR‑modelleket, amelyeknek teljesítménye és versenypályán tesztelt technológiái szenvedélyre lobbantják, vagy tekintse meg az egyedi dizájn‑elemekkel különlegessé varázsolt GR SPORT kínálatot!

Versenyben a győzelemért

Toyota Gazoo Racing hírlevél

Toyota T-Mate. Mindig Önnel a biztonságosabb utazás érdekében

A T-Mate egy olyan rendszeregyüttes, amelyet arra terveztek, hogy támogassa Önt és biztonságosabbá tegye a vezetést autópályás vagy városi körülmények között, de akár egy parkolóban manőverezve is. A T-Mate minden esetben gondoskodik arról, hogy Ön biztonságos kezekben legyen.
 • Ütközést megelőző biztonsági rendszer (PCS)

  Az ütközést megelőző biztonsági rendszer képes észlelni a veszélyt, és segít Önnek elkerülni azt, hogy más járművekkel, gyalogosokkal vagy kerékpárosokkal ütközzön. Úgy működik, hogy hangokkal és vizuális jelekkel figyelmezteti a vezetőt, valamint aktiválja a fékrásegítést. Amennyiben a vezető nem tud időben fékezni, a rendszer automatikusan fékezni kezd, hogy elkerülje az ütközést, vagy enyhítse annak következményei. A legújabb generációs PCS-t továbbfejlesztették, így ütközésveszély esetén támogatni tudja a vezetőt a kereszteződéseknél és segít a veszélyes kormányzási manőverek során is.

 • Intelligens adaptív sebességtartó automatika (IACC)

  A rendszer tartja a beállított minimumtávolságot az Ön előtt haladó autótól. Amennyiben ez a távolság csökkenne, a rendszer mérsékli a sebességet, és szükség esetén a fékeket is használja, természetesen eközben aktiválva a féklámpákat is. A jelzőtábla-felismerő rendszerrel (RSA) is felszerelt modellekben, a rendszer felismeri a sebességhatároló jelzéseket, és ehhez mérten új beállításokat kínál.

 • Sáv- és nyomtartó rendszer (LTA)

  Sáv- és nyomtartó rendszerünk célja, hogy biztonságosabbá tegye az autópályás közlekedést. A rendszer figyeli a sávokat az úton, és finom korrekciós manőverekkel a sáv közepén tartja az autót, ha az irányjelzés nélkül kitér a sávjából.

 • Panoráma monitor (PVM)

  A parkolás egyszerűbb és biztonságosabb ezzel a rendszerrel, amely négy kamera képét ötvözi, így közel 360°-os képet alkot az autó környezetéről.

 • Hátsó keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszer automatikus fékezés funkcióval (RCTAB)

  Amikor kitolat a parkolóhelyről, ez a rendszer felismeri a balról vagy jobbról közeledő járműveket, figyelmezteti rájuk, és szükség esetén fékez, hogy elkerülje az ütközést.

 • Hátsó ülés emlékeztető rendszer (RSRS)

  Ez a funkció a műszeregységen figyelmezteti a vezetőt, amennyiben utasok vagy csomagok maradtak a hátsó üléseken. Az adott modelltől függően a kiszállás és az autó lezárása után is figyelmeztet a rendszer a vészvillogók és hangjelzés segítségével.

 • Toyota Smart Connect – forgalmi események

  Ez a rendszer figyelmezteti a vezetőt a közeli veszélyekre, mint például az útvonalon lévő balesetekre vagy a csúszós felületekre. Mindezt úgy, hogy információkat gyűjt a többi vezetőtől, és figyelmeztetéseket jelenít meg a jármű multimédiás képernyőjén. A multimédiás rendszer típusától függően a lehetséges veszélyforrásokat be is tudja jelenteni, ezzel hozzájárulva a közlekedésbiztonság általános javulásához.

RAV4 galéria