1. Modellek
 2. Toyota Land Cruiser
Gyors linkek

Land Cruiser

Páratlan erő. Legendás karakter.

Élő legenda

65 évnyi sikertörténet és számtalan alkalommal bizonyított megbízhatóság, amire mindig számíthat, bármilyen nehéz terepet is kell leküzdenie, és olyan megjelenés, ami a nyüzsgő nagyvárosok utcáin is rabul ejti az emberek pillantásait – ez a Toyota Land Cruiser. A híres terepjáró legújabb változata a legmodernebb biztonsági és off-road technológiák mellett prémium, kézműves minőségű kidolgozást és luxus kényelmű utasteret kínál. Az erő és az elegancia páratlan összhangjának köszönhetően a Toyota Land Cruiser ugyanolyan tökéletes társ a városi közlekedéshez, mint a járatlan vidékek meghódításához.

Új Toyota Land Cruiser

A terepjárók világának ikonja és a Toyota történetének egyik legnépszerűbb modellje – a Land Cruiser – limitált szériás bevezető változatban tér vissza a közútra és a terepre.
Tudjon meg többet!

TOYOTA SZALONAUTÓK SZÉLES VÁLASZTÉKA

Tekintse meg azonnal elérhető modellválasztékunkat, és találja meg kedvenc autóját, akár extra kedvezménnyel! Válassza ki a kívánt modellt, és jelentkezzen tesztvezetésre vagy kérjen ajánlatot márkakereskedéseinkben.
Opens in new window További információk

Ikonnak született. Örökké megállíthatatlan

A Land Cruiser végtelen eltökéltségével már azóta nyűgözi le vásárlóit világszerte, amióta az első generáció 1951-ben megmászta a Fujit – nem csak elviszi az utasait bárhova, hanem vissza is hozza őket onnan. Ma az új Land Cruiser ugyanolyan hajthatatlan: még fejlettebb on- és off-road technológiákkal, biztonsági funkciókkal és fokozottabb teljesítménnyel birkózik meg bármilyen tereppel.

Jusson el bárhová

A robusztus külső, a mindennek ellenálló tartósság és az utastér kivételes kényelmének kombinációjával a legendás Toyota Land Cruiser élvezetes utazást kínál, válassza bármelyik útvonalat is.

Minden részletében céltudatos

A Land Cruiser minden egyes részlete világos célt szolgál. A motorháztető formája javítja a kilátást középen, míg a magasabban elhelyezett fényszórók és a hűtőrács hűtőnyílásai maximalizálják a védelmet és a gázlómélységet. A magasfényű 19" könnyűfém keréktárcsák dinamikus profilt alkotnak, míg az újratervezett hátsó fényszórók immár LED-es féklámpával rendelkeznek.

Bármi álljon is Ön előtt, mindig az Ön kezében van az irányítás

Legyen szó vontatásról, kátyúk elkerüléséről vagy kedvezőtlen időjárási viszonyokról, a Land Cruiser elektronikusan modulált kinetikus dinamikus felfüggesztési rendszerrel (KDSS) van felszerelve, amely optimalizálja az első és a hátsó stabilizátorok hatását a kiváló közúti vezetési élmény érdekében.

Készen áll meghódítani a legkeményebb terepet

A Torsen hátsó differenciálzár segít javítani a stabilitást és a tapadást egyenetlen utakon és csúszós felületeken. Kanyarban korlátozza a motorfékezés által generált nyomatékkülönbséget a bal és a jobb kerék között a nagyobb járműstabilitás érdekében. Navigáljon a kátyúkban, és győzze le magabiztosan a havat és a jeget.

Páratlan minőség, amelyre számíthat

A Land Cruisert világszerte megmérettették és tesztelték, hogy páratlan megbízhatóságot kínáljon. Rendkívül strapabíró, merev, egyedi vázszerkezetű karosszériája figyelemre méltó úttartást és műszaki támogatást nyújt a vezetők számára. Készüljön fel a következő kihívásra!

Közúton és terepen egyaránt csatlakoztatva

Bárhová is utazik, a Toyota Land Cruiser gondoskodik arról, hogy a prémium technológiáknak és a jármű vezérlőszerveinek köszönhetően mindig hozzáférjen a szükséges funkciókhoz.
 • Folyamatosan fejlődő technológia A 9" multimédiás képernyőn több különböző képet is megjeleníthet a járműbe körbe beépített kameráknak hála, ezzel segítve a manőverezést. A terepjárást segítő funkciók között található a Multi-Terrain terepmonitor (MTM) a jármű alatti terepnézet és a Multi-Terrain terepválasztó (MTS), amelyek a kúszónyomaték-vezérlés funkcióval kombinálva támogatják Önt abban, hogy a legvadabb területeket is meg tudja hódítani.
 • Egyedülálló gumiabroncsnyomás-ellenőrző rendszer A műszeregységben található 4,2" TFT multi-információs képernyő átfogó jármű- és infotainment-adatokat biztosít a vezető számára. Ide tartoznak a biztonsági funkciók, például a TPMS, amely lehetővé teszi az egyes gumiabroncsok nyomásának egyszerű ellenőrzését a kijelzőn keresztül.
 • Maximum hatékonyság a vezetési üzemmódválasztóval Válassza ki a vezetési stílusának és/vagy a feltételeknek megfelelő üzemmódot a motor, a sebességváltó, az elektromos szervokormány (EPS) és az adaptív változó felfüggesztés (AVS) automatikus vezérléséhez.

Távvezérlés szolgáltatások

Technológia a mindennapi élethez. A fejlett fedélzeti digitális funkcióknak, a kényelmes távvezérelt szolgáltatásoknak és a T-Mate biztonsági és asszisztens rendszerek széles skálájának köszönhetően mindig egy lépéssel előtte járhat. A Toyota Smart Connect bármilyen utazást képes feldobni. Élvezze a zökkenőmentes felhőalapú navigációt, a hangvezérlést, valamint a valós idejű közlekedési információkat és közúti eseményeket.
Fedezze fel a MyToyota szolgáltatásokat

Toyota T-Mate. Mindig Önnel a biztonságosabb utazás érdekében

A kategóriaelső biztonsági funkciók érdekében a Land Cruiser 150 a T-Mate-tel – az Ön segítőkész vezetési partnerével – van felszerelve. A T-Mate egy olyan rendszeregyüttes, amelyet arra terveztek, hogy támogassa Önt és biztonságosabbá tegye a vezetést autópályán vagy városi körülmények között, de akár egy parkolóban manőverezve is. A T-Mate minden esetben gondoskodik arról, hogy Ön biztonságos kezekben legyen. Az alábbi lista csupán néhány funkciót mutat be, de a Land Cruiser 150 konfigurátorában a T-Mate összes funkcióját felfedezheti.
 • Ütközést megelőző biztonsági rendszer (PCS)

  Ütközést megelőző biztonsági rendszerünk képes észlelni a veszélyt, és segít Önnek elkerülni azt, hogy más járművekkel, gyalogosokkal vagy kerékpárosokkal ütközzön. Úgy működik, hogy hangokkal és vizuális jelekkel figyelmezteti a vezetőt, valamint aktiválja a fékrásegítést. Amennyiben a vezető nem tud időben fékezni, a rendszer automatikusan fékezni kezd, hogy elkerülje az ütközést, vagy enyhítse annak következményei. A rendszer képes felismerni az autókat, a kerékpárosokat és a gyalogosokat. Ezenkívül kereszteződés asszisztens és vészhelyzeti kormányasszisztens segíti a vezetőt nappal a kanyarokban és a kitérő manővereknél.

 • Adaptív sebességtartó automatika (ACC)

  A rendszer tartja a beállított minimumtávolságot az Ön előtt haladó autótól. Amennyiben ez a távolság csökkenne, a rendszer mérsékli a sebességet, és szükség esetén a fékeket is használja, természetesen eközben aktiválva a féklámpákat is. Amennyiben autója jelzőtábla-felismerő rendszerrel (RSA) is fel van szerelve, az autó felismeri a sebességhatároló jelzéseket, és ehhez mérten új beállításokat kínál a sebességtartó automatikához.

 • Jelzőtábla-felismerő rendszer (RSA)

  A jelzőtábla-felismerő rendszer figyeli az útjelző táblákat, és hasznos információkat jelenít meg a műszeregységen, például az aktuális sebességkorlátozásokról vagy az előzési tilalmakról. A rendszer vizuális és akusztikus figyelmeztetést is ad, ha a vezető nem követi az útjelző táblák által lefektetett szabályokat.

 • Sáv- és nyomtartó rendszer (LTA)

  A sáv- és nyomtartó rendszerünket úgy terveztük, hogy biztonságosabbá tegye az autópályás vezetést. A sáv középvonalában tartja az autót, és ha sodródni kezd, a kormányrásegítés finoman visszatereli a járművet, hogy javítsa az egyenesfutást.

 • Holttérfigyelő rendszer (BSM)

  Holttérfigyelő rendszerünk figyelmezteti a vezetőt minden járműre, amelyet esetleg nem látna az oldalsó tükrökben. Ez különösen előzéseknél hasznos.

 • Hátsó keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszer automatikus fékezés funkcióval (RCTAB)

  Amikor kitolat a parkolóhelyről, ez a rendszer felismeri a balról vagy jobbról közeledő járműveket, figyelmezteti rájuk, és szükség esetén fékez, hogy elkerülje az ütközést.

 • Panoráma monitor (PVM)

  A parkolás könnyebb és biztonságosabb ezzel a funkcióval, amely négy kamera képét felhasználva biztosít közel 360 fokos látószöget az autó környezetéről

Land Cruiser 150 Galéria