1. Modellek
  2. Technológia
Gyors linkek
  • INTUITÍV, KIVÁLÓ DIGITÁLIS MEGOLDÁSOK

    A Corolla Sedan 12,3” digitális műszeregysége számos funkciót kínál. A kiválasztott médiumtól a kulcsfontosságú vezetési adatokig mindent képes megjeleníteni, és az elrendezési lehetőségek szempontjából is rendkívül rugalmas, lehetővé téve, hogy a kijelzőt tetszés szerint testreszabhassa – az Ön információi, az Ön igényei szerint. Mindemellett négy különböző téma, a Casual, Smart, Sport és Tough kínál további lehetőséget a személyre szabásra.

Az Ön információi, az Ön igényei szerint

A Corolla Sedan 12,3” digitális műszeregysége számos funkciót kínál. A kiválasztott médiumtól a kulcsfontosságú vezetési adatokig mindent képes megjeleníteni, és az elrendezési lehetőségek szempontjából is rendkívül rugalmas, lehetővé téve, hogy a kijelzőt tetszés szerint testreszabhassa.

Mindig naprakész

A Corolla Sedan kiválóan integrált technológiái biztosítja a vezetőt, hogy út közben is mindig kapcsolatban legyen. Sőt, az autó fedélzeti adatkapcsolatának köszönhetően az over-the-air frissítéseknek hála mindig a legfrissebb szoftvert használhatja az autó, amint az megjelenik.

Minden utazáshoz biztosít zenei aláfestést

A zenének, akárcsak a vezetésnek, megvan a képessége arra, hogy lenyűgözzön. A Toyota és a JBL régóta fennálló együttműködése csodálatos hangzásvilágot teremt a művészet és a tudomány kombinációján keresztül. Mindegyik hangszóró gondosan van elhelyezve a lehető legdrámaibb és leginkább magával ragadó hangélmény érdekében, így gazdagítva minden egyes pillanatot az úton.

Mindig teljesen feltöltve

Mivel az okostelefon az élet szerves részévé vált, így zökkenőmentesnek kell lennie a csatlakozásnak, hogy a Corolla gazdag digitális funkcióinak szerves részévé tudjon válni. Annak érdekében, hogy soha ne kelljen nélkülöznie ezt, a következő generációs, műszerfal alatti rekeszben található vezetéknélküli töltés mindig biztosítja, hogy elérhető legyen.